Päällimmäinen huolenaihe on nyt Piiskun varvas. Eilen lenkillä päästin sen rantapolulla irti ja se palasi samantien linkuttaen oikeaa etujalkaa. Kiva ja eikun takasi kotiin..Kotona tajusin uloimman varpaan sojottavan sivuun tosi pahan näköisesti. Epäilin varpaan murtuneen tai jänteen katkenneen. Menin leikkaamaan kynsiä, et teen siihen tuki paketin huomiseen saakka. Varvas kuitenkin meni takaisin paikoilleen ja ontuminen loppui siihen. Se oli siis "vain" sijoiltaan.

Nooh..iloitsin tämän päivää..(Eilen olin jo sille kuoppaa kaivamassa, kun mietin et jos se on poikki ni se tarvii lastan > sen selkä menee taas könkkäämisestä paskaksi ja polville tulee liikaa rasitetta ja nekin kipeytyy..) Make soitti mulle treeneihin, että varvas oli taas lähtenyt sijoiltaan iltapissalla (oli riehunu flexissä, hyppiny vasten jne..) Noh, varvas meni paikalleen ihan liian helposti, tyyliin hipasusta = lähtee taatusti helposti taas paikoiltaan. Nyt tassussa tukeva side...ja taas täydellisessä maailmassa siihen laitettaisiin lasta jne..En oikeesti tiedä mitä teen. Otan sen huomenna mukaan töihin ja otetaan kuvat..Tosin en tiedä mitä mä niillä kuvilla teen, kun taas ollaan siinä..et jalka pitää tukee ainakin neljäksi-kuudeksi viikoksi, joka on todella vaikeaa kesällä..Iho varmaan tykkää ihan kutaa jne..Olen todella surullinen tästä...tätä ei ois enää tarvinnu tulla, ku Piisku on ollu niin hyvänä jo niin pitkään...

Lyhyseti reeneistä:

Perjantaina olin Mikael Laineen luennolla. No joo, en saanu kyseisestä luennosta oikein mitään irti..No mut tulipahan reenattua majalla. Marianne autto taas keppi reenissä, kiitos siitä. Edelleen Näpsällä ihan liian kiire edetä jäljellä, mutta jopa kahdella kepillä viimeisessä reenissä käänty kattoo mua, et hei..tästä kuuluu saada palkka. Ite täytys olla nopeampi palkkaaja.

Tottiksetkin tuli tehtyä, Sylvi sai aloittaa. Teki ihan kivasti, kun helpotin ja palkkailin ihan sikana. Kaikki noudotkin äänettä (tosin hypyssä pieni ponnistusääni)! Eteenmeno oli hieno, taas..Kop, kop..Tätä tuskin jatkuu kauan.

Näpsä teki BH-liikkeitä ja tasamaanoutoa. Ihan sika vaikee muistaa pysähtyä niissä jäävissä. Annen mielestä pitää kävellä nopeammin seuraamisessa, tänään kävelinkin ja tuntu hyvälle. Kiitos vinkistä.

Lauantai olikin vapaa päivä koirille ja su meni siinä samalla. Sunnuntaina me mentiin katsomaan agilityn sm-kisoja maksien finaaliratojen ajaksi. Onnea Suri-siskolle, hienosta menestyksestä, finaaliin pääseminen on aina ihan huikee juttu, eikä sijoituskaan mikään huono ollut! Hyvä Suri!

Tänään olikin vuorossa tokoa ja agilityä.

Tokosta noeet muistarit...

Sylvi:

  • Seuraamisen paikka hiukka eessä, korjaa.
  • z, reenaa, reenaa jääviä
  • Ruutu: taas se alko se, "en mä tiedä missä se on-" juoksentelu. SM-kisat olivat siis vaan esimakua tästä.
  • Ohjattu, takaisin ohjelmaa. Merkit hyviä, siitä plussaa.

Näpsä:

  • Paikallaoloja ihan kaikkialla!
  • Seuraamisen käännöksiä erikeen..(Tämän aloitinkin jo aksatreenien aikaan)
  • Luoksetulon eteentuloja
  • Seisominen on kyllä ihan super.
  • Merkki ja ruutu ihan kivasti.
  • PAREMPI REENISUUNNITELMA!

Agility on kyllä niin pahasti retuperällä, että oikein hävettää...Mistähän siihen sais lisää aikaa. Plaaah. Mentiin sm-kisojen maksien karsintarataa hiukka muunneltuna. Ei ihan onnistunu. Sylvi vaan ei osaa edelleenkään käänyä hypyssä oikealle. Tähän tarviis kyllä tukiopetusta.

Näpsä sai pikasesti näyttää parilla esteellä, miten juostaan...Kovaa juoksi.