Luoksetulo: suora, en tuijottanut ja olin vauhtiin tyytyväinen, sai pallon.

Seuraaminen: ihan perusmeno, vasemman askelia jäin itse miettimään.

Kaket: i-s, i-m, m-s..keskimmäinen osio on jäänyt kokonaan reenamatta, joten oli hiukka unohtunut.

Kapulan nostot x 1 molemmat puolet. Oli hiljaa. Merkiltä oikea, oli hiljaa, vasenta ei ollu hiljaa. Huomioitavaa: Käsky samalainen kuin aina, ei saa piipittää ja kuulostaa epävarmalta. Vasen vaikeempi, joten se eka. Palkkana namia.

Hyppy: päästi hypyn jälkeen öninän, kielsin ja kääntyi katsomaan Tompan häkkiä..Muin ja Outin mielestä näytti ihan sille, et yritti huijata " en se mä ollu, se oli Tomppa".  Uusi yritys ja oli hiljaa. Sai vaan suulliset kehut, koska ei tehny ekalla oikein.

Tunnari: Otin ennen tunnaria liikkeestä istumisen, ku ei ollu oikein saanu kahdesta edellisestä palkaa..No ei näyttäny auttavan.Palikat rivissä, vietiin Outin kanssa yhessä ja matka lyhyt. Ei haistellu ja toi väärän. Tokalla oma. Tähän sain huomautuksen, et pitäs olla oikeesti iloinen, kun tuo oman..vaikka toiskin tokalla tms...Yritetään.

Ruutu: Hyvä, kaikinpuolin, alustalla ja ilman. Pysäytin himpun vinoon, joten kävin siirtää ja sai siihen pallon.

Tunnari uusiksi. Toi taas väärän ekalla ja menin ite juttelee kapuloille..Juttelin niille aikas paljon ja sitten lähetin Sylvin. Nyt haisteli ja toi oman ja yritin olla iloinen...

Täytynee ottaa tunnari/kake/ ohjattu illalla uusiksi...

Myös Piisku sai treenata jalkojen ali pujottelua, metallia  ja ruutua..Siitä kivointa oli komentaminen haukkumalla, olipa yllätys. Piisku on Piisku vaikka voissa paistas...Rotta, mikä rotta.

Lopuksi myös ihanainen kummi-tyttöni Saga 5vee sai omat treenit. Saga oli kirjoittanut paperille (kuten me) mitä ottaa ja missä järjestyksessä ja milloin ja millä palkkaa (kuten me). Saga oli koira ja Outi ohjas, Saga oli hyvä koira, se oli koko ajan hiljaa, joten sille sai sillo antaa palkan..

Eilen mietin itselleni valmiiksi tavoitteet Sylvin kanssa vuodelle 2011. Ihan realistiset (kai), mutta on haastetta..Ja paljon työtä. Tosi paljon työtä. Toivottavasti kaikki pennutukset jms menee odotetusti ja hyvin, ni voidaan päästäkki tavoitteeseen..Alkas vaan nyt ne juoksut, ni ois nopeemmin ohi.