Alan ehkä tottua jo aamutreenaamiseen, sillä en ollut tänäkään aamuna ihan niin kiukkuinen kuin yläänsä.

Seuraaminen, lähtöjä ja käännöksiä kävelystä, namipalkalla > meni hyvin.

Jäävät, seisominen oli taas vaikeaa (meni istumaan), laitoin namin eteen, et tuijottattas sitä eikä kääntelis päätään, muutamaa varastamista lukuunottamatta ihan ok, näin ekaksi tällaseksi treeniksi.

Luoksetulon vauhtia. Kaksi perään juoksua ja yksi eteen. Kaksi viimeistä oli hyviä. Ekassa ei joteskaan ollu kartalla ja juossu tarpeeksi.

Merkkiä, ei menny ihan niin hyvin kuin oisin toivonu, selkeesti ruutu kivompi. Namilla ohjausta ja muutama pallo koppi.

Metalli ja hyppy, taas ihan loistava. Tää nyt näyttäs tälläerää olevan kunnossa, en ottanu sivulle saakka.

Tunnari, rivi ja Outi vei kaikki kapulat. Haisteli hyvin ja toi oman. Hiukka myöhästyin palkassa, kerkes purasta muutaman kerran. Tämän jälkeen kapulan pitoa edessä, selkeä paraneminen eilisestä. Lopetin hyvään yhteen pitoon.

Kaket, palkka jokaisesta onnistuneesta joko edestä tai takaa. Maahanmenot olivat nyt parempia ja oikeestaan ainut mistä ei joka kerralla saanut palkkaa oli istuminen x 2, tuli näissä eteenpäin. Muutoin melko mallikas suoritus meiltä kummaltakin.

Merkiltä ruutuun, kuten arvata saattaa tarjos merkkejä ja paikka hakusessa merkin-treenauksesta johtuen. Alustalla sain sitten oikeeseen paikkaan ja kerran ilman. Täytynee käyttää taas alustaa tai muutoin helpottaa välillä tai ainakin merkin tehotreenin ajan.

Hyvänmielen treeni, taas..ehkä toko sittenkin on kivaa...