Joo-o, aamut ei oo mulle. Olipa kiva treenata myöhään illalla, mitäpä muutakaan sitä voisi näin pikkujoulu aikaan perjantai iltana klo 22 aikaan tehdä kuin treenata koiraa ihanassa lämpimässä hallissa.  Outin kaa siis oltiin taasen.

Reetan esimerkistä innostuneena otettiin seuraamista palloilla miinoitetulla kentällä. Meni aikas hyvin, vain muutama kyttäys kunungas palloa (keltainen mini jalkapallo, jossa naru) kohtaan, sai palkaksi narpan multa.

Samalla tekniikalla idarin liikkeet, meni hyvin ja sai valita pallon..valitsi kuningas pallon, ylläri!

Ruutu: yksi pallo merkille mennessä, oli kyl paha Sylville. mut sain sen menee..lopulta, huh. Ruutu ok. Otin myös maahan ja maahanmenossa, kökötti. Sieltä luoksetulo taas pallon ohi, juoksi oikeesti hyvin..Vapautin pallolle.

Kaket: I-Y-I ja maahan menoo erikseen.

Kapulan ottoja: Kai ne ihan hyvin meni...Tajus ehkä kolmannella yrityksellä, miten sen kapulan saa nopeiten.

Hyppynouto, ei sitte saanu hypätä olleskaan kun inisi, pistettiin pakka hajalle ja kannnatutin sillä metallia eessun taas, ei sitte tykänny tästä yhtään ihana sininen.

Tunnari, rivi Outi vei kaikki kapulat. Haisteli hyvin, ei nostellu vieraita, tuodessa pureskeli. Otin vielä kapulan pitoa ja kantamista erikseen.

Maasta lähtöjä..Huh näissä tuli hiki ja Sylvi oli ihan pihalle, et nyt toi ämmä sekosi. Mut pysyhän se siellä..ainakin ajoittain.

Päätös: jos Sylvillä ikuna alkaa ne juoksut/mammaloma, niin odottelu aikana saa opetella pitää sitä kapulaa kunnolla.