Haku treenit kanakopeilla. Rata n.210m, ei tuulta..

Eka laitoin pöheikköön tyhjälle, se meni hyvin. Toisella puolella etukulmassamaalimies umpparissa. Ilmasut ja kaikki kohdallaan, otin tässä haltuun. Keskilinjalle mentäessä tein rehellisen "ilmaveivin" Onneksi oli pehmeää sammalta tarjolla.

Sitten tyhjää, tyhjää ja tyhjää...Luulin, että piilolla ois ollu joku, mut eihän siellä ketään ollu..Koirakaan ei lähteny kovin hyvin tyhjälle pöheikköön, ei edennyt tarpeeksi kauas, mutta en jaksanut jäädä hinkkaa..Miten sen sais juoksee tyhjiä paremmin, ku ei se taas oikeen mee jos se tietää, ettei siellä ole ketään...Toisaalta sen verran oon kisatilanteessa oppinu, että sillo ei kannata siihen suuntaan hinkata, siellä tuskin silloin on ketään.

Jouduin pitää tauon, sillä mun ohjeistus oli kadonnu jonnekkin matkalla ja siellä metässä ei siis tosiaankaan ollu niitä maalimiehiä..Ja siinäkin vaiheessa, ku ne oli, ni en tienny, että missä ne oli..Onko mun ulosanti hiukka epäselvää, vai? Nooh..Tulipahan todellinen kisatunnelma.  No sitten taas pari tyhjää ja maalimies maakuopassa takakulmassa. Tälläkin kaikki ok.  Vika maalimiehelle lähetin liian takaa (luulin sen olevan takakulmassa) mutta se olikin aijempana olevassa umpparissa, joten ei mikään mahdollisimman kaunis pisto tullu siitä..kaiken lisäksi olin varma, että valeilmaisi piilon, kun paineli sinne..mutta ei siellähän se maalimies oli! HUH!

Olipahan sähläystä, sinänsä koira toimi koko ajan oikein. ja pari komeaa tyhjääkin saatiin..Kokeiden jälkeen on pakko ottaa hiukka suoripistoja treenaukseen, sillä nyt pistot eivät ole kovinkaan suoria..Ihan yliarvostettuja noi suorat pistot, eikö tärkeintä oo, että ukot nousee...?

Virpin kanssa otettiin vielä pikaiset esineet. Juri oli ekana, että Sylvi sai limaisia vieraita esineitä. Tehtiin alueeksi kapea kaistale, noin 40 syvä. Näytin Syylle, että Virpi lähtee viemään esineitä ja käänsin pois.  Ja sitten alueelle lähettää...Jee, jee! Ihan sika nopeeta nosti eka lähi esineen ja heti perään taka-asineen! Jee! Jäi ihan sika hyvä fiilis!

Kiva treeni, parempi mieli...Niin se vaan on..