Eilen oltiin haku-treeneissä...Oli kyllä taas ihan kamalan kuuma!

Sylville oli idea ottaa tyhjiä ja hallintaa. Maalimiehet sujuivat hyvin, niissä ei mitään ongelmaa, mutta tyhjät aiheuttivat harmia..Ei meinannu mennä suoraan ja tarpeeksi syvällä, ei sitten millään. Alue oli pieni ja piilot haisivat taatusti ..Mutta olin päättänyt, että nyt tehdään kunnon tyhjät pistot..Vääntöä, vääntöä..sain kuitenkin lopulta onnistumaan.

Näpsäkin haki kaksi ukkoa "tuuli harjoitteella," ei tosin tuullut yhtään! No kohalla se tajus, ettäihminenhän se siinä..Tosi reippaasti juoksenteli metsässä, selkeesti oppinut, että metsä on kivoin paikka.

Otin Sylvillä vielä tunnarin, heittelin eka nameja ja sai käydä syömässä niitä..Sitten kapulat heinikkoon ja hyvin teki. Tein ainakin neljä toistoo ja haisteli hyvin..mikä siinä on, että haku-reenien jälkeen toimii, mutta muutoin ei...?

Nooa veli vielä maanantaihin saakka hoidossa, Nooa on ihana! Tulee kyllä iso ikävä sitä..Paitsi sen joka aamuista klo 04 haukkumista! Pennut kävi tänään kahlaileelee meidän rannassa, Nooa selkeästi innostuneempi kuin Näpsä. Nooa on muutoinkin ollut varsin reipas kesä vieras, ollaan tutustuttu lapsiin, käyty treeneissä, joiden aikana pennet odottaa kiltisti autossa. Ulkoitu metsässä ja tuhottu loputkin pihan kasvillisuudet. Viikonloppuna agility-kisat..pennut lähtee mukaan majalle koko viikonlopuksi.

Tänään Satun treeni, ahistaa toi tunnari jo valmiiksi.