Haku-porukan tottikset yliopiston parkkiksella, joka oli melko lällinen...No onneksi se ei Sylviä haitannu.

Seuraaminen tosi kivan olosta, tein paljon täyskäännöstreeniä..Outi oli sitä mieltä, et toimi paremmin kuin tokon käännökset, ehdotti siirtoa myös sille puolelle..katsotaan. Pidin aloituksissa apukättä.

Istuminen sika nopee, sai pallon tästä heti.

Maahanmeno juoksusta oli sitten se missä lälli alko haitata ihanaa sinistä ja jätti kyyynäreet ylös. Otin uudiksi ja isolla avulla, nyt hyvä, siitä pallo.

Seisominen juoksusta namilla kertaa kaksi, sillä en ollut tyytyväinen ekan luoksetulon vauhtiin. Toisessa otin pallon ja palkka jalkojen välistä.

Tunnaria ilman eilistä ahdistusta...Vein haistelu namit kahdella ekalla toistolla.  Ekalla häsläsi kaikkien mahdollisten kapuloiden kanssa, mutta toi kuiteskin oman kapulan. Tokalla toi eka väärän ja kolmannen tein niin, et vein itse oman ja silti toi ekalla väärään..Höh hö..joteskin ihan väärässä muudissa tässä..Periaatteessa haistelee, mut ei sitte kuiteskaa keskity..vai eikö se muka osaa erottaa sitä oman hajuista?!?..Hmm..Taidan huomenna käydä ullakolta iskemättömiä kapuloita ja katsoa, mitä niillä tapahtuu..vaikka periaatteessa noiden kyl pitäs olla puhtaita, tiiviissä rasiassa jne..

Kahden kilon kapula nostoja..vahtija paikalla ja tarvii olla..muutoin päästää heti ääntä..ihan ok.

Eteenmeno kisamaisesti,  ihan huikee! Ei paljoo jääny Idosta, joka tekee meidän porukan näyttävimmän eteenmenon...Sai kuningas pallonsa. Tällä eteenmenolla kai sitä on sitte jaksettava taas etteenpäin.

Ikäväkseni huomasin treenin lopuksi, että Syyn vasemman etujalan yläantura oli revennyt ja menny rikki...onneksi ei kovin pahasti. Se on taas selvä kevään merkki..