Lauantai NÄPSÄ:

Lauantaina oltiin Outin ja Tompan koetta kattoo Mikkelissä. Näpsä pääsi mukaan kisamatkalla. Matka sujui oikein mukavasti ja kisapaikalla käyttäydyttiin suht mallikkaasti. Treenailin parkkiksella sivulletuloja ja siinä ympyrä treeniä, sujui odotettua paremmin, sillä tuota en ollu vielä sille ottanutkaan. Noudossa jännitin ite vieressä kulkevaa malin pentua..nooh..ei Näpsää se kiinnostanu.  Metalli kädestä nostoja..mietin oisko kapulan koolla väliä.

Illalla treenattiin vielä tossa omalla etupihan kentällä. Otin eka metallia pienellä ja kippas kappas hyvin meni, no problem! Sama puisella. Seuruu hommia sivulla ja eteentuloa. Lopuksi alustaa, jossa olen päättänyt siirtyä nenäkosketuksesta jalka kosketukseen. Kentän läpi kulki villakoiraa jne..Näpsä ei ollu niistä olleskaan kiinnotunu, olihan meillä treenit. Voi tätä pennun omistajan ylpeyttä..Kyllä siinä tunsi itsensä polleaksi kun Näpsä totteli paremmin kuin nuoren herran villakoira ikuna.

 

Lauantai SYLVI:

Ihan mahtavat treenit teki ihana sininenkin. Päällimmäiseksi mieleen jäi, että kaukojen ylösnousut ja istu-maahan-istu menee 20 metristä ja tunnarikapulat siirtyivät nurmelta kentälle niin, että kapuloita on paljon ja oma niiden seassa. Ja meni hyvin! Tein kaikki EVL:n liikkeet. Voi, että jos pääsisi pian kisoihin..ei ois enää ihan kamalan montaa kohtaa opetettavana ekaan starttiin.

HAKUA Varkaudessa

Maanantaina vierailtiin Varkaudessa hakutreeneissä. Elina Niemi oli kyläilemässä savossa, ja väsättiin hakutreenit pystyyn hänen pyynnöstä, kiitoksia vaan kutsusta, kivaa oli nähdä Sina ja Elina treenaamassa ja toki kaikki Varkaus kamut.  Treenit pidettiin harjulla ja jostain aikaa siellä ihan tuulikin. Rata oli vaativa, keskilinja menee harjun päällä ja alue tippuu molemmin puolin ja nousee taas ylämäkeen. 

Sylville treenattiin tyhjiä pistoja. Eka maalimies oikealla teltassa, ihan ok pisto muutoin, mutta haki jotenkin alueen ulkopuolelta hajun. Toinen kanssa umppari, suht ok. Sitten ok tyhjä oikealla, mutta ihan paskaa vasemmalle ja sitähän riitti, ei menny tarpeeksi syvälle. Elina ohjeisti lähettää vaan uudestaan siitä, mistä kääntyi pois. Lisäksi eteni tyhjillä väärään suuntaan, tämän suhteen minun tarvitsee olla lähetyksissä tarkempi, että lähetän oikeasta paikasta uudelle pistolle.  Vikana oli vasemmalle haamuna oleva maalimies, jonne Syy karkasi..Just joo todella hieno treeni! Ja koepaikka plakkarissa! Jesh, mikä fiilis!

Nooh aikanakin tiedän mitä keskiviikkona treenaan. suoria, suoria, haamuja, haamuja...kaakana, kaakana..

Näpsäkin otti kaksi maalimiestä tuuliharjoitteella (tosin tuulta ei enää ollut). Eka meni kivasti, oikeesti kivasti. Lähti itsevarmana ettii maalimiestä..tosin en usko, et se ois tajunnu sitä etsivän. Toisella kerralla maasto oli hiukka hankalaa risukkoa ja oltiin liinan kanssa solmussa sen tsiljoona kertaa jouduin jopa päästä koko koiran irti ja kuttuu takasin, ku se lähti sinkoomaan maalimiehen hajuvanaa, kohti vanhaa piiloa. Pentu takas liinaan ja siihenhän se nenän eteen tupsahti se maalimies. Makkarat söi nälissään ja leikki kivasti maalimiehen kanssa.

Hienot silkkiturkit! Kiitosta vaan hyvistä vinkeistä, nyt jäljelle ja esineille..viimeisiä vapaapäiviä viedään!