Ompa kiva olla vapaalla, ni ehtii treenata monta kertaa päivässä. Illalla oli siis maastot y-risteyksessä. Vasemmalla esineet ja oikealla rata.

Esineet:

No joo, ihan kaameta taas, aikaa kulu paljon ennekuin eka löyty. En tajua..nyt ei tuonnissa mitään ongelmaa, vaikka olivat olleet Idon suussa. Kaksi näin ja kolme käytiin näyttämässä, nämä nousivat hieman paremmin ja intokin oli erilainen. Sai nakkia ja narupalloa palkaksi. Mietin vielä noita palkkoja.

Äijät:

Etukulmassa oikealla  mm. umpparissa. kaksi tyhjää väliin ja vasemmalta mm. sitten taas kaksi tyhjää ja mm. Maalimiehissä ei sinänsä ongelmaa, ekalla ei saanu ruullaa suuhun, pannan kanssa jotain ongelmaa, yriiti kyllä kovasti,  pyysin mm auttaa sitä. Kahdella tyhjällä lähti hiukka liikaa vinoon, mutta sain korjattua, muutoin tyhjät hyvi' ja hallintakin oli hyvää, sain sen jopa kutsulla pois sieltä.

Sylvin kunto ihan huonossa kunnossa talvenjäljiltä..Onneksi uudessa kotona on hienot lenkkimaastot ihan vieressä = Puijon metsää poluilla ja ilman ja tietysti ihan pirunmoisia mäkiä, kuten Kuopiossa yleensä.