Järjestettiin iltakisat 1 ja 2-luokille..pöh..ei siis meille kisoja

Otin esineet kisaradalla, kisa-esineille (lasten sormikas, lapanen ja joku nahka kukkaro). Esineet aika alueen takaosassa. Alue alaspäin viettävässä rinteessä. Anni kävi näyttää esineet ja rauhoittelin taas tämän jälkeen nameilla. Haki hyvin kaksi ekaa ja kolmaskin meni yhtä alueelta poistumista ja lisälähetystä lukuunottamatta, Vika oli lapanen ja se tuntui olevan niin kiva, ettei meinannu luovuttaa..Pöh..Nooh..Mutta työskentely taas hyvää, tykkäsin.

Lopuksi kävin vielä kentällä ottaa seuraamista, eka pari alotusta patukka kainalossa ja sitten patukka taskussa. Meni aikas kivasti pään suhteen.

Liikkeestä seisomista eiliseen tapaan,kaksi toistoa ja teki kivasti, ekalla tai tarjota istumista (kaavoihin kangistunut koira ja ohjaaja? )

Yksi eteen tulo ja esteille..Hmmm..Näänyt kyl puhuttelee pikku koiraa, kuumuu ihan sikana, ei hyvä! Ja lähdössäkin tulee ääntä. Se on musta ok, jos önisee ponnistaessa, mutta alkaa taas levitä kulovalkean lailla. Mitähän tekis...? Ideoita otetaan vastaan.

Eteenmenossa sykki taas taaksepäin, takana lojuvalle kapulalle, ihme intoilua nyt noissa noudoissa. Kävin näyttää eteenmeno paikan ja hyvinhän se sinne sitten meni, vaikka meinaskin viel kääntyä hakee kapulan..Ei järin onnitunut tottis..mut en viittyny jäädä hankaa..Jotenkin ihan liian liekeissä, ei hyvä.