Oman toko-porukan treenit..Virallisen ajan käytin Sylville, Näpsä sai odottaa ja opetella odottomaan...On vaikeeta, mutta olihan se lopulta hiljaakin.

Sylvin eka osio:

  1. Ruutu, merkki hyvä siitä pallo. Vein merkille ja ruutuun meni hienosti paikalleen tosin sivusta, ku väisti seuraavaa koiraa joka tuli lähetyslinjalle. Mun moka. Paikka kuitenkin just oikee. Sai pallon. Otin sitten vielä yhden ruutuun menon, jotta ei menis sivusta, ei menny.
  2. Metalli, eka palkka hiljaa odottamisesta ja sitten sai hakea kapulan. Teki hiljaa.
  3. Seuraaminen, parempaa..ei yhtään ääntä vaikka oli peruutustakin, tästä sai kyllä palkan.
  4. Tunnari. Eija vei kapulat ympyrään itse vein oman kääntyilyn jälkeen. Oma klo 17 haisteli hyvin ja tarkasti, vaikka vahingossa potkas omaa ni toi sen. Itse olin lähempänä lähettämässä kapuloille.

tauko

  1. Luoksetuloa suoraa, junnattiin ja junnattiin..etten aina palkkais sillo kun jarruttaa. Otin myös yhen stopin takapalkalla. On tehny paremminkin...
  2. Z pelkkää seisomista ja siitä palkkaa. Ei yrittäny kertaakaan istua.
  3. Ohjattu, eka merkin näyttä ja sitten merkki josta sai palkan..oli palkan arvoinen. Vein merkille ja menin lähemmäksi lähettämään, ettei tulis ääntä. Ja eipä tullu. Oli tosi hyvä!
  4. Kaket tekniikkaa, tavoitteena oli saada enemmän onnistumisia kuin epäonnistumisia.
     

Kivassa mielentilassa, Eijan mielestä kuin eri koira. Mainittakoon, että kotona on edelleen jatkunut koirakuiskaaja meiningit.

Näpsä sai lopuksi ottaa pari seuruu askelta ja eteentuloa. Yritin myös kapulan eteentuomista..puskee vaan sivulle..alan treenata tätä kotona seinän vieressä. Lopuksi sai hypätä alo hyppyä. Kakara pitäs saada kuriin...