Viikko alkaa aina tästä..Väsyttää mennä treeniin töiden jälkeen, mut raahaudun paikalle..Tänään oli kyl ihan super mukavaa, oli kyl niin väsyneitä juttuja...Treenitkin sujui hyvin..kaken saakka..sitten alkoi kiristää taasen.

Paikallaolot istuminen moitteeton makuulla haisteli kerran.

Treenattiin pareittan ja kahdessa osassa. Sylvin parina oli Tico.

Seuraaminen. Wihuu! Tosi hyvän oloista, nyt mulla oli namit suussa ja käsi vain välillä aloituksissa, käännöksissä vauhdin muutoksissa apuna, muttei koko aikaa kaikissa noissakaan. Tosi hyvä paikka ja kaikkee..Ihanaa.

Idarin liikket, seisominen ilman apuja ei sujunut, joten otin avulla. Jostain syystä otin myös kaikki muutkin avulla ja palkkasin liikkeet. Otin viel erikseen seuraamisen z-kuviossa ja merkeillä. Hyvä oli, jospa nämä kaksi voisi pian yhdistää.

Luoksetulo, eka seisominen ja siitä pallo. Pallo näkyvillä. Ihan ok, toka ei niin ok, kun käsimerkki oli huono. Otin viel pallolla, parempi. Maahan meno hyvä. Suoraluoksetulo, hytky odotellessa, mut alko kyttää palloa ja tuli hitaasti eteen..minä typerys vielä palkkasin tästä. Toinen parempi, edelleen kyllä kyttäs. Pitää muistaa ens kerralla ottaa pallo paljon myöhemmin esiin.

Ruutu: eka merkki hyvä, meni hiljaa, ei stepannu. Sit vein merkille ja sieltä ruutuun. Kerrankin maltoin odottaa ja pysäyttää oikeaan paikkaan. Siitä ilahtuneena lähdin juoksee kohti ja heitin pallon, tää oli hiukka liikaa..Lähti tulee vastaan, mut en jääny sitä junnaa. Jätin siihen.

Toinen osio:

Metallin nostot uudella keskikokoisella kapulalla. Sujui hyvin hiljaa(myös heitot jne.), mutta yritti venkoilla ja sylkee pois, et sais muka aikasemmin pallon...En antanut palloa, ennenkuin toi eteen saakka. Tajus mitä halusin ja teki hyvin.

Tunnari: Päätin, et nameja en enää vie alkuun. Kapulat rivissä ja Outi vei vieraat ja itse oman ja annoin ennen lähetystä namin.Oli rauhallinen, haisteli hyvin ja taas sillä loppu hermot ja toi väärät. Kävin kapuloilla toi oman. Sama uudestaan, toimi taas samalla tavalla. Haistelu siis oikeesti ihan kuuluu..nyt pitäs vaan saada sille sitä malttia..hhmm..Oudointa tässä oli, ettei purru omaa edes kertaakaan  tuodessa.

Ohjattu: kapuloiden viemisen pysyy hiljaa, merkille menee hiljaa ja pysähtyy hyvin..saa siitä pallon, vien merkille ja lähetän kapulalle..ja kas..taas nostossa ääntä. Pirulauta..et ärsyttää tää. Ei auta vaikka stoppaa sen matkalla kapulalle. karkaillen voi hakea sen hiljaa, mut ei muuten..Tein sit lopulta niin, et jätin merkille namilla ja sanoin ole hyvä..Näissäkään ei ekalla ollu nostossa hiljaa..

Kaket, voi tylsyys..Istu-maahan ok. Taakse-ylös muutoin ok, mut meinaa liikkua oikealle sivulle. I-seiso Plaah..Taas istuu silleen pyllyalle tekniikalla..Outi sit hiukka kokeili, et osaisko näyttää mulle oikeeta tekniikkaa..Niin kain mä olin joskus tehny, mut olin taas jossain kohtaa menny väärille raiteille..Tuskasta. No mut jäi kuiteskin hyvä fiilis, ku tajusin miten se taas pitää tehä.

Siinäpä ne..Sit jäätiin viel juoruilee...Joten otin ekstrana hyppyä metallilla. Eka niin, et jätin Syyyn istuu kapula suussa ja kutsuin esteen yli. Tokana niin, et heitin ja kun oli hiljaa sai pallon ja kolmanneksi niin, et vein kapulan esteen yli ja pistin hakee, tässä kohtaa pein pallon näkyvissä kädessä. Eka ole hyvä käskyllä ja sitten oikeasti vietyä kapulaa..Oli hiljaa kaikki osiot ja onnistui ekalla. Tästä olen eritoten tyytyväinen. Hyvä minä ja hyvä Syy!

Käytiin Outin kaa viel ajelulla treenien jälkeen ja puhuttiin mun kisaan keskittymisestä (agility)...Sinänsä kiva huomata, et osaa jo itsekkin huomioda asioita jotka vaikuttavat omaan kisasuoritukseen, nytkun nittä osaisi vielä jalostaa.