Ensinnäkin, tuo edellinen päivitys oli ke eikä ti, mut ei kai sillä niin väliä.

Perjantaina piti reenata, mut kappas Näpsä onnistui saamaan takajalkaan anturoiden väliin haavan, joka piti tikata.  Oltiin siis pe aamuna Krissen luona tallilla kahvilla ja olin juuri tuumaillut, et voi..nuo koirat olisivat niin onnellisia kun saisivat asua maalla ja juosta kaikki päivät. Näpsä ontui hetken, mutta en silloin tajunnut katsoa anturoiden välejä. Illalla sitten huomasin, et siellä on aikas syvä haava..Nooh, eiku tohtori Sykerön metsästykseen ja takaisin klinikalle. Yksi tikki piti laittaa ja saatiin tehtyä se ilman rauhoitusta, Näpsä oli erittäin urhea tyttö. Kiitos Laurille avusta.

Täytyy vaan sanoa, et en tajua kuinka ne asiakkaat jaksavat ja onnistuvat noiden anturahaavojen kanssa. Vaikka paketti pysyisi hyvin, ni suoja on sitten täynnä lunta tms. Todella rasittavaa, Näpsää haava ei tosin haittaa olleskaan.

Lauantaina tultiinkin sitten tänne Ukkohallaan ja täällä on lunta!!! Nyt kuulema myös kotonakin, mut aivan mahtavaa.

Sunnuntaina treenasin molemmat koirat ja meni aikas kivasti. Kuvia tulossa myöhemmin. Näpsän seuraaminen oli parempi ja eteenmeno edistynyt. Ruutu ilman alustaa ainakin tuli otettua. Paikalla oloja treenasin, oli hyvät häiriöt, ku iskä ja Eero oli pihalla samaan aikaan. Meni hyvin.

Sylvi treenas kaikki evl:n liikkeet. Mainittakoon, nyt et tunnari x 5 onnistui, ei tuonu yhtään väärää ja haisteli hyvin. Luoksetulo stopeilla, ohjattu ja kaket oli tosi hyviä. Ruudussa piti vääntää äänestä. Harmi.

Tänään Sylvi ja Piisku lähtivät Maken kanssa kotiin, ku jonkun täytyy hankkia leipää pöytään. Me jäätiin Näpsän kanssa vielä lomailee muutamaksi päiväksi. Tekee hyvää Näpsällä olla ilman siskoja. Lenkillä tosin mua alko pelottaa tuon ruipelon kanssa, kun se juoksi aina edelle ja jäi tuijottaa mun taakse aivan kuin sieltä olisi tulossa joku...Raukka vaan odotti Piiskua ja Sylviä.

Ihanaa olla lomalla.

Niin ja ps. huomautuksena, Näpsä on alkanu kyttää täällä ruokaa/sidetarpeita jotka voi syödä jne. Ettei vaan siskon bokseri Vesa veis. Tästä on saanu kovasti tukkapöllyä, en tykkää yhtään.