Hallilla, paikalla Janna, Vilma ja Outi. Sylvi treenas kolmantena.

Seuraaminen: Tässä kohtaa huomautettava, et tiistain ulkotreenit kirjaamatta ja silloin seuraamisessa oli pakko vaihtaa lelu namiin, ku oli pomppuilua niin paljon. Nyt tein suoraan namilla oikea käsi ylhäällä ja tuli pomppuja, päätin tehdä niin, että käsi vain aloituksissa ylhäällä ja muutoin normisti, namit taskussa. Tälleen sujui paremmin.

Jäävät istu, seiso maahan järjestyksessä. Istuminen ok, seisominen namilla..pysähty suoraan...Maahanmenosta tais jäädä seisomaan ekalla?!?

Ruutu, olin rohkea otin suoraan merkin ilman palloa ja tulihan se ääni lähtöön sitten, pah..Ja eikun uusiksi odotuksesta palkkaa pallon muodossa ja sitten merkille. Ite mökelsin tässä ja sanoin liian myöhään stoppia, joten pitkäksi meni, koira tosin korjas hyvin. Sai pallon. Ruutu ok muutoin mutta pysäytin taas x 2 himpun verran liian aikaisin..oli kyl ruudun sisällä kummallakin kerralla.

Hyppy puukapulalla, tällä kertaa heitin kapula, Taas lähdössä ääni, ei hyvä, sitten katkasin homman ja vein kapulan, nyt teki hiljaa, sai edestä pallon.

Tunnari, eka namien syöntiä ja sitten kapulat rivissä oma kolmas vasemmalta. Oman vein itse. Haisteli hyvin, nosteli vieraita kerkes purra omaa, mutta tähän oli tyydyttävä tällä erää.

Metallin nostot pallon kanssa meni ok, ei yhtään ääntä..Ote on kyllä edelleenkin huono. Otin muutaman jopa eteen saakka.

Ohjattu vasen puoli, vein pallon merkin taakse, sillä kyttäili liikaa ruudun merkkejä. Haki pallon hyvin ja tokallakin meni kivasti. Siitä palkaksi sai hakee kapulan. Hyvin haki vaikka kattelikin keskimmäistä. Palkkasin nostosta vapauttamalla palloon. Ens kerralla pitää ottaa sitä tuonti osuuttakin, sillä mun mielestä sylkäs kapulaa himpun verran liian innokkaasti.

Kaket viel jumppana ja siinä kaikki.

Toiset tuli treenailee PK-esteitä ja me otettiin viel paikalla olot. Meni hyvin huomioon ottaen häiriön suuruuden. Kerran tais kyllä istumisessa haistella ja maasta ei noussu ekalla..

Olipahan liian virtanen koira, sen siitä saa, ku ei oo tällä viikolla ehtiny treenailla.