Voi jestas, et mä oon menny lankaan..Aaaarggg. Koirani on melko taitava vejättäjä..Toko-porukan maanantai treenit, paikalla aluksi vain minä ja Maria, mutta tuli ne Susanna ja Eijakin.

Seuraamista tyyliin, pään pitää pysyä ja suurimmaksi osaksi oalkkasin lyhyitä pätkiä ns. itselläni..Muutaman kerran sai nakkia..Meinas alkaa komentaa äänellä. Mut oli enempi yritystä.

Jäävät kuten eilen.

Ruudun merkki hieno ja siitä ruutuun lähetys..Nooh, nyt teki kuten eilen ruutuun mennessä, mutta paljasti tsensä..Katsoi ruutuun, ei palloa..aah..tuskin kantsii mennä (oon sis viime aikoina ottanu pallolla paikkaa) Sika, sika sika..Nooh eikun merkille ja ruutuun..Menihaän se sinne kertaa kaksi ja ihan laukalla ja tiesi paikankin..Vuosisadan vejätys yritys.

Tässä kohtaa pidettiin taukoa.

Hyppy ja metalli, taas nostossa ääntä. Tämä täytyy taas pilkkoa uudestaan.

Lopuksi otin vielä tunnarin, kapulat rivissä, Eija vei vieraat ja itse oman..Kapuloita noin 10. Haisteli hyvin ja toi melko varman oloisena oman, tämä siis alkaa sujua.

Ohjattu kamassa mielentilassa itse..oli muka kiire. Viduiksi meni..haki keskimmäisen, ja sitten hermostu, ku ei ymmärtäny et se ei ollu oikea..ja piipitti.

Paikallaolot (Indyn ja Kanelin välissä) Istumisessa meni maahan, arvasin..Oli ihan sen oloinen..Pitäs saada se istumaan vaikka olis minkä oloinen.  Paikalla makuussa ei menny ekalal maahan, eikä noussu ekalla..Plaaah..