Tokoporukan treenit. Treenattiin kahdessa osassa. Ekassa osassa päätin ottaa voittaja-luokan liikkeet kisamaisesti (paitsi tunnari ja kaket), koska torstaina kuvataan voittajaluokka SM-kisajoukkuetta varten...no joo..Suhtauduin tähän jostain syystä suurella jännityksellä. Lisähuomiona, meillä oli myös kehänauhat.

Seuraaminen, ihan ok, välillä niiasi ja perusasento oli ajoittain liian edessä, mut muuten ihan jees..Ihan siis Sylvin tasoista.

Liikkeestä istumisessa jäi seisomaan, arvasin, kun olen ottanut niin paljon seisomisia.

Luoksetulo, no joo..teki kaiken.

Ruutu, lähdössä ääni, muuten ei huomautettavaa. Sylvi oli ihan sen näkönen, et hetkonen, missäs se merkki niinku on?!?

Metallinouto super!

Hyppynouto, tosi super!

Tunnari, kapulat rivissä muutoin kisamaisesti. Annoin namin kädestä ennen kapuloille menoa. Haisteli hyvin ja toi oman, hurjasti purren..Sai tästä palkan..

Aikas Sylvimäinen setti siis..Ei mitään yllätyksiä..Eijan mielestä oltas saatu ykkönen.

Toisella kiekalla otin Istumisen, luoksetulon pysähtymisen ja ruutuun lähetyksen ja kaken. Näistä ei sen kummenpaa raportoitavaa..Ruutuun mennessä yritti taas meluta, mutta hiljeni yhdellä kunnon perkeleellä ja meni sitten hiljaa.

Outi kävi viel illalla terapioimassa minut ja hieromassa Sylvin..Minulla riittämättömyyden tunnetta koiran kouluttajana ja koiralla vasen puoli selästä hiukka kireä(muut valitteli hallilla, et koirat oli menny Hu-pun kisojen jälkeen tosi juntturaan, alusta sen verran kovempi.)..Muutoin kaikki ok.