Ai piru, et nää mun jalat on kipeet siitä eilisestä vaelluksesta, ei meinaa tulla mittää..mut treeneihin oli taivuttava.

Syy treenas ehkä viidentenä ja aikaa oli 13 min.

Ohjattu: Eka vasen merkillä pallo, Outi vei . kaksi kertaa jouduin pysäyttää ku oli menossa suoraan hakee vasenta. Sitte hokasi pallon takas tullessa..Merkkiä vielä niin, et sai siitä heitto pallon. Sitten haku, tulin hiukka lähemmäksi lähettää. Sika hieno! Palautus loppuun saakka. Sit taas merkki ja oikeen haku..siinä välissä meinas alkaa keittää, joten otin purkin käteen muistukseksi. Hiljeni. Oikee samalla tavalla ja taas tosi hieno! Nyt mulla oli muutes kolme kapulaa.

Tunnari: Meni ihan viduiks, liikaa intoa ohjatun jälkeen, väärä vire ja ei haistellu, lisäksi en oo ottanu pitkilleen ja vaikka otin kuten ennen ni oli näköjään liian vaikeeta taas..Plääh!

Metalli ja hyppy: ääntä ottaessa kapulaa, sen jälkeen Eija piti ja mulla purkki kädessä oli hiljaa. Sitten vielä niin, et Eija on vaan vieressä. Oli hiljaa! Hyvä hyvä..

Luoksetulo: pysähdyksillä, Ihan ok kumpainenkin pysähdys.

Sitten ryhmä paikallaolot: Istuminen ok. Makuussa ennakoi taas maahanmenoa liikkeen ohjaajan käskystä..Laitoin maahan vasta kun muut oli laittaneet. Paikalla olo ok. Istumisessa ajattelin palkata namin lisäksi narpalla, et pysyis istumassa..Katotaan mitä tapahtuu.

Ennen paikkalla oloja muutes otin viel uusiksi tunnarin, toi taas väärän ja tokalla vasta oman. Ei haistellu. Täytyy palata kanihäkki juttuun. Eija myös ehdotti lappu asiaa..Täytyy miettiä.

Tän jälkeen jäi vielä hiukka aikaa, ni otin seuraamista ja liikkeestä s, m, i. Ekalla m:llä jäi istu, miten on mahdollista, et se on jo voinu muka oppia tuon vanhanidarin järjestyksen, vaikka oon ottanu sitä ihan sika vähän? Vai oliko tää vaan vahinko? Toivottavasti.

Sitten ruudun paikkaa leikkinä, kivasti löysi paikkaa ja meni ihan hirmu innolla häntä suorana ruutuun. Maahan taisin laittaa kahesti ja ei muuten menny kummallakaa, kuin tokalla alas(kyttäs palkkaa, kun ei ollu saanu noista edellisistä, joita tein paikalla olojen jälkeen). Täytyy vissiin taas treenat tätä.

Kakeja i-s seinän vieressä.  Palkka eessä. Oli taas vaikeeta, mutta kyl se sieltä taas tuli, mut miten lähelle seinää se koira pitää laittaa, ettei se siirrä niitä takajalkoja, nytkin oli muka ihan seinässä kii ja pysty silti muiluttaa.

Mut ihan hyvä mieli jäi...jos ei muistella tunnaria.