Oltiin Outin kanssa hallilla 21.30..Kyllä on bilehileen perjantai illat muuttunu.

Outi halusi treenata niin, et treenataan osa liikkeistä yhtäaikaa.

Seuraaminen on menny eteenpäin. Apukättä pidän vain alussa. Juoksuakin otin ja tölläin apukäsi mukana vain lähdössä ja käännösissä hyvä, hyvä..Palkkasin namilla, se tuntus nyt olevan tähän paras palkka. Paikalla siirtymisissä käsi oli koko ajan apuna.

Jäävistä seisomista, eka namilla stoppi ja sitten ilman, molemmat suoraan. Istuminen ok, maahanmeno ehkä himpun hidas.

Ruutu, merkillä eka pallo. Sitten ilman palloa ruutuun ja maahan..pysäytin taas hieman liian aikasi. Pysähty hyvin ja meni ekalla maahan. Palkkasin kävelyn jälkeen sinne ja sitten vein takas ruutuun ja sieltä seuraamaan, oikein mallikas. Täytyy ens kerralla ottaa alustaa, et itelle ainakin vahvistus se paikka. Lopuksi vielä pers pallo ruutu x 2.

Kaket I-S pystyy jo seisoo edessä, WAU! Ja istuu oikeasti taakse. Maahan seiso ollaan edelleen kyykyssä.

Metallin nostot, otin nyt myös ohjelmaan sellasen, et joutuu kävelee enempi se kapula suussa, et pitäs sitä kunnolla, aikakun piti kunnolla sai palkan. Kaikki nostot hiljasia.

Hyppy tuotti tänään ääntä, kapulan ottovaiheessa, oli hyvin lähellä mennä jankkaamiseksi, mut sain kuiteskin purettua tilanteen. Hyvä minä.

Tässä kohti tauko.

Tunnari ympyrään ja oma jossain klo 8. Eka kävi mussuttaa namit ja sitten noutona. Haisteli taas hyvin, ei nostanut nyt muita ja toi oman.  Otin vielä hetken pitoa erikseen.

Ohjattu, Otin pitkästä aikaa niin, että merkiltä ei saanu palloa. Nostossa ääntä, tässä sama kuin hypyssä. Outin kanssa ideoitiin, et se liittyy joteskin merkkiin, ilman merkkiä pysty nostaa hiljaa. Tässä pitää kiinnittää vieläkin enemmän huomiota itteesä, et tulee selkee ero siihen millanen oon, kun tekee oikein ja millanen sillo ku tekee väärin.

Otettiin vielä paikallaolot. Syy ihan läkähyksissä, Istumisessa meni maahan..arvasin, oli joteskin sen oloinen..Outi kävi nostaa ylös, sen jälkeen ok. Makuu muutoin ok, mut nyt ei menny maahan..oli joteskin ihan pihalla, katkasin ja aloitin liikeen ikäänkuin alussa, sen jälkeen sen ilmekki muuttu, et " ai, paikalla makuu, oisit heti sanonu" tyyppiseksi..Ihme homma..

Lopuksi vielä kateellisten panettelua. Make otti pihalla ihan vaan huvikseen (Katottiin siis ennen treeneihin lähtöö yhtä agility videoo), Sylvillä ilman mitään vermeitä ohjausta, ja kuinka se liikkuu sen käden mukana..Voi tsssiiiiiis oli kateellinen, kivasti liikku, oli hiljaa ja kyttäs Kepoa aivan lumoutuneesti...Agility on miestenlaji, sanon mä.