Kyllä, minusta on tullut mukavuuden haluinen ja on siis paljon mukavempaa treenata hallissa kuin ulkona pakkasessa. Lisäksi käytännön syistä se on kaikinpuolin paras vaihtoehto talviseen aikaan. Kaikenlisäksi se on tosi lähellä kotia, joten taidan tehdä pyhän lupauksen, että kävelen aina hallille (paitsi silloin kun on kiire tai käyn saman päivän aikana kahdesti treenaa jne...) Tänään kävin kahdesti ja toisella kerralla menin kävellen, hyvä minä.

Päivällä kävin yksikseni treenaa agilityä. Otin muurin hyppäämistä takaa (ACElta saama läksy), japanilaista ja keppien sisäänmenoja eri kulmista ja kepeillä muutoinkin vaihtelin omaa nopeutta ja paikkaa suhteessa koiraan. Meni mukavasti.

Jäähdyttely lenkissä oli kaikki katastrofin ainekset, sillä juuri ennen hallin pihaa, meitä vastaan tuli mummo ja joku hirvikoiran tyyppinen koiruus. Päästiin yllättämään mummo ja siinä sitten mummoa vietiin viiden metrin pyykkinarun päässä olevan koiruuden voimin. Mummo meni nurin ja kuinka ollakkaan, paikalle sattui myös polkupyöräilijä, joka myös meni nurin osuessaan tähän naruun...Koira karkas ja autoijat väisteli. Onneksi koira oli kiltti, eikä syöny mun rakkaita, joita yritin piilottaa oman ruhoni taakse. Mummo sai koiran kiinni, mutta kappas, se karkas taas...viiden metrin narusta huolimatta. No palautin koiran mummolle ja pakkasin koirat kyytiin..Ei meinannu kotimatka onnistua alkuunkaan, ku se mummo oli juminu sen koiran kanssa keskelle tietä, kun raukka ei päässy mihinkään suuntaan koiran hyppiessä villisti mummoa vasten. Mummo oli kuitenkin ehkä lukenut jonkun koirankoulutusoppaan ja kaivoi taskusta jättiläismäisen namipussin, jolla sai ohjattua herran takaisin jalkakäytävän puolelle. Olipahan reissu, sanon mä.

________________________________________________________________________________________________________

Tokot hallilla

Seuraamista merkien kanssa, parempi, mutta ei vieläkään hyvä, kyttää ajoittain.

Kapulan nostoa molemilta sivuilta x 1 hiljaa, merkiltä yhdellä kapulalla, ite vein  x 1 hiljaa. Ainut mihin nyt pitää kiinnittää huomiota on karkailu merkiltä (liikkkeenohjaaja siis näihin)

Kakea, ois voinu mennä paremminkin. Ite jännitin joteskin ihan sikana. Tarjoaa kuitenkin m-s hyvin ja taaksepäin istuminen on parantunut.

Tunnari, Outi vei kaikki kapulat, ympyrä..toi väärään..kävin nykii omaa..toi oman hurjasti purren. Ei ois ehkä kannattanu ottaa ton kaken perään. Hitto.

Hyppynouto metallilla kisasuorituksena, Hieno!

Paikalla istuminen, ok.

Jäi viel aikaa, ni otin jätettävät, nyt seisominen hyvä, mut maahanmenossa jäi istuu..on tääki taas..

Tunnari uusiksi, samalla tavoin...toi taas väärän..lähti kuitenkin takas ja toi oman. Mennään siis huomenna taas taaksepäin tässä liikkeessä.

Ei kyl jääny mikään järin hyvä mieli tästä treenistä...ärsyttää, ku ei osaa nauttia edes noista onnistumisista (kapulan nostot, hyppynouto, ehkä jopa kake ja seuruukin..niissä edistystä), ku jos joku liike menee perseelleen, ni se on mulle sama kuin koko treeni ois pilalla..tyhmää.

Ainii..Outi teki Tompalle, seuruu harjoitusta paikallaan tehdenitse  toisella kädellä koiralle häiriötä..Se näytti tosi julmalle,  jopa julmemmalle kuin toiset tekee häiriötä kontaktia treenaavalle koiralle, joten pakkohan sitä oli testata..Sylvi ei ottanut asiasta juuri lainkaan häirötä, mitä kyllä ihmmettelen, mut hyvä niin.