Haku-porukan tottistreenit, missä sit kyl pääasiassa otin "tyttö-tokoo,"  mut meidänpä ryhmässä saa tehdä niin...

Seuraaminen, jotenkin tuntu, et paikka olis ollut normaalia edemmässä..hhhmm. Käännökset hyviä, käännös oik. liike seis vino perusasento, mut korjas ite. Henkilöryhmässä paikalla istuessa päästi piippauksen, eiku takas ja ei enää pippannu. Otin henkilöryhmässä paikalla siirtymisiä ja peruutuksia, jotka onnistui mielestäni hyvin.

Liikkeestä seisominen, istu taas ekalla, juoksusta hyvä ja sen jälkeen pysty tekee myös kävelystä. On se blondi.

Kapulan nostoja, eka vas ja oikea ihan tosi hyvät ja sitten merkin kanssa, oikea hyvä, mut vasemmalta pääsi kaksi kertaa piippausta. Rauhoittelin, vein merkille  ja otin uusiksi. Teki hyvin ja lopetin siihen. Oon nääs huomannu, et tässä lajissa hinkkaus aiheuttaa vaan huononemista. Määrän korvaa siis laatu.

Tunnari, Leena vei kapulat noin kahden metrin päähän ja ite oman. Kapulat ympyrässä ja oma klo 14. Otti oman. Meni sinne joteskin suoraan, joten en nyt oo oikein varma, et haisteliko..Oli jotenkin tosi varman oloinen, kai se on hyvä merkki, onhan?!?

Kaket, eka m-s tuli onnistumisia, hiukka liikku sivuttain tänään. i-s ihan ok. Tai oikeestaan ite olin niin coolina, et se liike meni joteskin hyvin ja odottelin Sylviä, et ois tooooosiiii rauhallinen ennenkuin käsken. Pitkästä aikaa oon tyytyväinen kakeen, ehkä myös tässä laatu korvaa määrän, sillä en jääny hinkkaa.

Ruutuun ilman merkkiä mut merkkietäisyydältä, meni hyvin ja pysähtykin ihan hienosti käskystä oikeeseen paikkaan.

Näistä treeneistä jäi kyl hyvä mieli, Syy oli hyvä ja itekkin olin hyvä, kun en hermostunu kertaakaan, hyvä minä.