Käytiin tänään Hannan ja Vänkän kanssa lenkillä Vuorilammilla, voi että siellä oli kaunista, kun jääpuikot roikkuvat kalliolta ja Pölkkupuro solisi. Tässä Väänäsen faneille infopala: Väänäsen lapsia odotetaan syntyvän parin viikon kuluttua...

Käytiin lenkin jälkeen vielä treenassa Näpsän kanssa Kuopio-Hallin kentällä.

  • Seuraamista, mulla nami suussa ja ajoittain kädessä. Naksuttelin oikeasta katseesta.Välillä tosi hyvää pätkää ja välillä ei niin hyvää. Mutta kaikenkaikkiaan alko tarjoamaan jotakin oikean suuntaista toimintaa. Ensi kerralla täytyy muutes muistaa ottaa hihnassakin..
  • Ruutu: eka paikkaa, joka tuntuu nyt olevan hiukka hakusessa, etsii kyllä kivasti, mutta ei ole selkeesti paikasta enää niin varma. Otin ruutua myös merkin kanssa. Eka vein merkille ja lähetin ruutuun, jossa valmis palkka. Sitten merkki ja siitä palkka, ja sitten vielä merkille ja ruutuun. Oli aikas kivaa!
  • Paikalla makaaminen, sujui hyvin. Tosin meinaa laittaa päätä maahan...Mistähän tää on nyt tullu?
  • Kaukot: I-M-I, jostain seitsemästä metristä. palkkasin jokaisen vaihdon, meni hyvin. S-M-S..Eilisestä viisastuneena, muutin taktiikka, nousi nyt paremmalla ajatuksella, eikä niinkään namilla. Istumasta seisomaan ei ole vielä tarpeeksi hyvä, sitä täytyy vähän miettiä..lähinnä sen seisomisen osalta.
  • Ohjatt: Tein ensin suuntien vahvistusta palloilla. Vein merkille ja lehettelin palloille. Pysyi muuten hyvin merkillä ja odotti lupaa. Aattelin vaihtaa pallot kapuloihin ja vein eka oikean ja keskimmäisen tosi taakse. Ohjasin merkillä ja lähetin kapulalle. Palkkasin, kun lähti tulee kapulan kanssa. Sama juttu vasemmalle, Väliin ja lopuksi otin ohjatun merkin palkkaamista, yhden taisin lähettää merkiltä suoraan kapulalle.
  • Jäävät, hyvin..
  • Ja sitten leikittiin, tuotatin patukkaa eteen..

 

Voi, Näpsä oli tänään ihan sika ihana! Meillä oli tosi kivaa, vaikka huomasin kyllä..se oli aika tosissaan..etenkin merkillä seistessään...

Yritän viikonloppuna kuvata jotkut treenit ja laittaa ne tänne...