Tuli ihan vahingossa pidettyä treenilomaa, joka kyllä varmasti teki hyvää kumpaisellekkin. Viime viikko meni tyttöjen mökki reissuun, vuokrattii Hannan kanssa mökki, joka kyllä lähemmin muistutti taloa. Ja kuten seurasta arvata saattaa, "rentouduttii" ihan huolella. Oli kyl loistava reissu kaikin puolin!

Viikonloppu olikin päivystystä ja tuli tehtyä 16 h duuni päivä la ja su, joten ei oikeesti kyennyt enää miettimään mitään koirankoulutukseen liittyvää. Sylvillä alko kyllä keittää eilen ihan huolella ja raukka ei millään malttanu alkaa nukkuu, ensin piti kantaan kaikki pallot sänkyyn ja seistä sahapukkina niiden ympäröimänä kytäten, jospa joku alkas pelaamaan..Lopulta se luovuttu muutaman kovemman kehoituksen jälkeen.

No mut tän päivän treenit oli vielä ulkona ja olin ekana paikalla (ruksi seinään), joten muita ootellessa otin alkulämmittelyksi juoksu seuruusta maahanmenoa. Raukka ei oikein tajunnu ja katto mua ihan sen näkösenä, et "hulluko oot, ei tässä kuulu tehdä näin"...Vartalo avut kehiin ja niillä mentiinkin sitten jo ihan jees!  Sylvi sai palkaksi patukan ja voi sitä jäälleennäkemisen riemua, ei meinannu Kuopio-hallin kenttä riittä, ku patukkaa juoksutettiin.

Luoksetulo:  suorana, ekalta ennakoi lähtöä, kun availin suutani ja jouduin käskee uudelleen maahan. Vauhti ei kyllä päätä huimannu, ennakoi pysähtymisiä..Otin uuden ja selkeesti parempi.

Ruutu: kävin näyttää merkin, koska oli hyvin vahvasti menossa suoraan ruutuun. Merkiltä pallo ja sitten uusiksi ja ruutuun. Varasti liikkeenohjaajan käskystä joten käskin takas merkille..Sen jälkeen pysy hyvin. Ruudussa alusta, meni hienosti, reunanaruja hiukka ihmetteli, vaikka ollaan nyt treenattukkin niiden narujen kaa. Otin vielä ruudun toisesta suunnasta ilman alustaa ja meni paljon paremmin, stoppi oli hieno. Seisosomassa pysyminen hankalaa, joten vahvistin asiaa.

Ohjattu: eka oikea, ei ääntä ja tosi hieno suoritus, sillä katseli mennessä keskimmäistä kapulaa. Sai pallon lennosta, eikä tarvinnu tuoda kapulaa mulle saakka. Vasenta viedessä alko piipittää ja näytin sille purkkia, jolloin tukki suunsa, mutta vain hetkeksi, sillä merkille mennessä inisi. Kielsin ja lopetti toiminnan, jesh! Nyt täytyy kyllä peukuttaa itelle, hyvä minä, kerkesinpä! Tokalla kiekalla oli taas ihan hipi hiljaa, merkki hyvä ja oikea tuli vaikka taas katselikeskimmäistä...Oli oikeesti tosi makeen näköstä menoo, I like it!

Kaken kauhistus, tekniikka junnaamista. Uutena infona, et siirtää maahanmennessä takajalkoja eteen...Voi pee..vihaan tuota liikettä.

Tunnari, paljon kapuloita lähellä ja vein ite oman Syytä kannustaen, se nääs näytti siltä kuin ois paskan nielassu..mut suoritti hyvin: haisteli ja muita nostamatta toi oman. Ekstrana myös ylöisö hurrasi ja ihana sininen oli mielissään. Tästä innostuneena, taidan ensikerralla hiukka vaikeuttaa kyseistä liikettä...

Kaiken kaikkiaan Sininen oli ihana. Sylvin kanssa on kyl niin kiva treenata. I love it!

Tässä muutama kuva tältä syksyltä, ni ei oo niin ykstoikkosen näkönen tää blogi!

kyttäys ilme

Rakas Piisku

merkillä ja ihan kauhee ilme!