Ihana Juhannus, kiitokset taasen Minnalle..Ja mikä keli, aivan mahtavaa, kun vielä olisi päässyt öttiäisiä karkuun. Oli kyl todella rentouttavaa, nyt tuli olo,et oon lomalla.

Lauantaina treenailin mökin pihassa tottikset, sillä aikaa kun muut koirat lenkkeilivät. Otin ensin seuraamista, istumisen ja metallin. Metallissa taas murinaa, muutoin ei mitään mainittavaa. Ruutu oli hieno, otin kahdesti kosketusalustalla. Luoksetulo pysähdyksillä, maahanmeno olisi voinut olla parempi. Kaket, pelkkä tekniikka harjoitus. Tunnariin laitoin useamman kepin ja oman keskelle, hienosti malttoi haistella ja ei edes nostellut vieraita, mahtavaa! Toi oman! Eteenmeno, eikä edes lenkiltä palaneet muut koirat häirinneet suoritusta.

Tämän jälkeen otin esineet alue oli lähes mitoissaan, viisi esinettä joista kolme ekaa nousi hienosti. Neljäs tahmi ja se viimeinen oli ihan super vaikee, meinas jo usko loppua kun en itsekkään löytänyt koko kapistusta. Käppäilin sit alueella Syyn kanssa ja lopulta se sit löytyi, huh. Tästä opetuksena, et nyt ennen kisaa otan vaan yhden esineen (alueelle laitan kolme) ja lopetan siihen.

Tässä vielä muutama kuva juhannukselta. Tai no, vaan yksi, koska lataaminen oli liian hidas lomalaiselle.