Tokotreenit Kuopio-hallin kentällä. Näps oli mukana, kävi syömässä nameja sivulta ja leikkii..

Oli joteskin uuvahtanut päivästä. Ja loppu reenin ajan nukkuikin selällään häkissä..Jee! Ainakin oli hiljaa odottomassa vuoroaan. Oltiin siis jo aamulla treenailtu tokoa (sivulletuloa, kontaktia, maahanmenoa, istumista, kakeja ja tietysti leikkimistä..Jälkikin tehtiin) Kuulostaa paljolle, mut oikeesti kesti ihan vaan muutaman minuutin kerrallaan..Tämä on keino uuvuttaa penne, että pääsee rauhassa isojen kanssa lenkille. Jälki ei ollu tänään yhtä hyvä kuin eilen..ja taas naapurin papalla oli asiaa, kun Näpsä oli jäljellä..Tosin Näpsistä ei taaskaan haitannu, mua kylläkin. Täytyy ensikerralla mennä etemmäs..

Mutta Syy..Ihana Syy..Voikun saatas kaket ja tunnari äkkiä kasaan, ni päästäs kokeeseen..

Seuraamiseen olen varsin tyytyväinen, ainakin pää on nyt yhdessä ja samassa asennossa, ei ehkä tarpeeksi korkealle, mutta tyydyn tähän.

Luokstuloja eka kierrolla, pysähdykset hyviä ja sitten kokonaisena. Maahanmeno saisi olla nopeampi ja siitä luoksetulo rivakkaampi, muutoin hyvä Sylviksi.

Idarin liikkeet, maahanmeno on kadonnut, voiko johtua jaloista? Tosin hyvin meni kyllä luoksetulossa maahan.

Metalli ja hyppy, lähdössä änöhdys, jouduin ottaa uusiksi..Teki hiljaa, sai vain suullisen palkan.

Ruutu, no problem, palkkasin ekan merkin, ku oli aikas hyvä.  Otin kahdesta eri suunnasta.

Kaket..no sitä samaa, tottakai, jos ei oo treenannu..

Tässä kohtaa oli tauko.

Outi avusti tunnarissa, ei oikein onnistunu vaikka näyttikin, että haistelee hyvin..oli levoton...Tässä liikkeessä ei siis ole varaa pitää taukoja. Nyt alko hinkkaus, sillä haluun sinne evlään.

Paikallaoloissa yriiti istumisessa mennä maahan, mutta huomasin onneksi ajoissa ja korjas..hyvä näin. Maahanmeno entiseen tapaan.

Ihana Sylvi, kyllä se vaan on niin ihana!