Koska koneemme kovalevy sanoi yhteistyösopimuksensa irti, tulee tässä nyt maanantain sekä tiistain treenit. (Onneksi koneella olleet kuvat onnistuttiin pelastamaan, huh.)

Maanantai pihatokot:

Metalli: tasamaana, pari murinaa nostossa, mutta sitten lopetti. Naksua ja palkkaa.

Seisominen: Jokseenkin blondi koirani ei muista, että sen seisominen voidaan tehdä myös kävelystä. Juoksusta teki heti, mut kävelyssä istuu..Noh tämän muistuttelua, nyt sitten roppakaupalla.

Puukapulan nostot: Jee! Jee! Jee! Nosti kaikki hiljaa, oli ne sitten edessä, oikealla tai vasemmalla. Naksua, nameja ja palloa.

Tunnari: Noin 10 metrissä 10 kapulan rivi, Make vei kaikki muut paitsi oman. Nosteli muita, mutta toi oman..Kyllä kai se siitä. Sitten vielä pitoja, ku sitä on niin kamalan kiva purra.

Merkkiä palloleikkinä.

Kaket: I-S tosi vaikeeta, M-S parempi.

Luoksetulo: suora ja pysähdyksillä maahanmenosta sai palkan.

Leikkiä: bäkkiä ja kiertoo ja pyörimistä. Ihan jees treenit.

Ma tokot hallillalla:

Paikallaolot: istuminen ok, tosin kerran oli haistellu, makuu ok..nyt ei menny muiden käskyistä alas, siitä palkkaa. Istumisesta naru ja makuusta namia.

Seuruu oli ihan hanurista, Sylvi luulee olevansa bc ja kyttää merkkejä..Tätä täytyy treenata. Muutoinkin otti kovasti häiriötä ja koko suoritus oli altariman, en palkannut.

Ruutu: merkkille menossa toinen merkki häiritsi. ruudun paikka meni vahingossa vasempaan laitaan, kun palkkasin itse sen sinne, tyhymä minä! Meni ihan plörinäksi..plaah, oma moka. Korjaan tapahtunutta seuraavassa treenissä alustalla.

Puukapulan nostot, yksi edestä, yksi oikealta ja yksi vasemmalta ja KAIKKI HILJAA! Mahtavaa! Positiivinen vahvistaminen kannattaa, taas kerran, jeij!

Metalli ja hyppy: Hiljaa!!! Jee, jee! Johanna halusi viel ottaa kuvan, niin otin uudestaan silläkin riskillä, et huuta, mut vielä mitä, hiljaa oli koko reissun! Jesh!

Lopuksi otettiin viel kaikki yhdessä seuruuta, niin että kaikki merkit esillä..Hiukka aluksi otti häiriötä, mutta selkeästi parempi. Lisäksi ottaa selkeesti painetta, jos joku koira jossain rähisee..Sille siis jäi jotain siitä kesäisestä agitreenistä..Voi hitto. No ei voi kuin yrittää itse olla viilipytty. Seuraamisen lisäksi otin seisomisia kävelystä. Palkkaus niistä muutamasta onnistuneesta narulla taakse, tarjos nääs taas istumista.

Tiistain piha tokot:

Seuruuta: ihan ok, jostain syystä oli tosi kierroksilla vaikka justiinsa oltiin tultu lenkiltä.

Seisomisia, taas istuu. Pysäytin muutaman namilla ja palloo taakse...kai se sieltä takas tulee.

Kapulan nostoja, niin että lähtö on merkiltä. ei hyvä...Tuli ääntä, joten siirryttiin merkiltä pois..Ei niin hyvä kuin eilen, mutta kuitenkin enemmän onnitumisia kuin epäonnistumisia. Itse oli joteskin epävarma ja alko kiristää...Ei hyvä.

Ruutu: Ruudussa nyt alusta. Vahvistin alustaa ennen ruutua, kivasti meni. Merkkiltä sai ainakin kolmesti eka pallon ja sitten vasta ruutuun. Huomattavasti onnituneempi treeni minulta kuin eilinen, hyvä minä!

Tunnari: Ite vein kaikki noin 10 metrin päähän ja nyt noin 10 kapulaa ympyrässä, oma jossain klo 8 ssa. Ei koskenu muita, haisteli ja toi oman! Ihana Syy!

Kaket: eka tekniikkaa ja sitten kokeilin kaukaa, koska olen alkanut aavistaa, et juuri näin tässä käy..Tulee siis eteenpäin istumisessa ja maahanmenossa. Jatkan edelleen tekniikkaa, vaikka veikkaan, et syy ei koskaan opi seisomaan eteenpäin istumisesta saatikka istumaan taakse päin. Pitäisiköhän palkka olla takana..hhmm.Täytyy kysyä viisammilta.  Vihaan tätä liikettä..satavatsaa jne...

Merkkiä ja palloa..siinäpä ne!