Kävin Reetan kanssa treenaa Varkaudessa, alakenttä oli melkein kuiva.

Seuraamisessa otin lyhyitä pätkiä ja palkkasin päänasentoa. Reetan mielestä seuraaminen, nyt hiukka väljempää ja epävakaata, mutta korjataan sitä sitten seuraavaksi, pää pysyi kuiteskin hyvin.

Idarissa, stoppi namilla ja muut ihan ok.

Luoksetulon vauhtia x 1. Reetan mielestä oli parantunut.

Ruutu, ekalla merkillä pallo. Tokalla ei ja meni sika hienosti, palkkasin. Vein merkille jä lähempää ruutuun. Osui sinne hyvin, vaikka olikin hiukka vieraampi kenttä, Pysäytin taas hiukka liian eteen..Nooh..en jääny hankaa tätä.

Ohjattu, oikea puoli, merkillä eka pallo, haki sen ja sitten vein merkille. Haki hienosti ja hiljaa. Lopuksi vielä yksi merkki, josta sai pallon.

Metallin nostot oli aikas huonoja, ei meinannu se kapula taas pysyä ei millään. Hypyn takaa päästi kerran ääntä, toruin ja annoin miettiä, toi hiljaa. Heitolla ilman käskyä ei tullu ääntä..Tästä palkka.

Tunnari, syöttelin alkuun paljon nameja kädestä (rauhoittelin), Kapulat rivissä, vieraat 2-3 kapulan kasoissa ja oman vein itse. Haisteli pari kasaa, oman ja seuraavan kasankin ja palasi omalle, toi EI purren..Palkkasin kesken tuonnin. Sika hyvä, oli varman oloinen.

Kaket, I-M, ok noin viidestä metristä. Taakse-seiso itse seisoin edessä ja laudalla i-s..enemmän onnistumisia, kuin epäonnistumisia..Tähän oli hyvä lopettaa..

Jee, jee kiva treeni! Kiitos Reetalle seurasta.