No nii ja se ois taas maanantai..Syövi kierroksilla, sillä oli viikonlopun kotana "isin kanssa," kuten Outi sanoi..Itsehän juhlin Tampereella.

Treenin idea oli, et puututaan ja palkataan..

Seuraaminen ok muutoin, mutta juoksukäännökset huonoja.

Idari ihan istu-maahan-seiso järkässä, seisomista lukuunottamatta ok, siinä taas sivu nytkähdys.

Luoksetulon stoppia pallolla, ei hyvä...jotenkin löysää..Tähän tarviis kyllä ideoito.

Ruutu, ok..paitsi taas stoppasin liian aikasin, tokalla odotin ja kas kummaa tajusin sellasen jutun, et koirani osaa ettiä siinä oikeaa paikkaa, wau! Merkit hyviä.

Tauko tässä kohtaa

Metallin nostoissa ääntä, sen siitä saa...voi video..No kuiteskin onnistuneita ja jopa tasamaakin onnistu. Ja eikun hypylle, eka kapula taakse, tämä ok ja sen jälkeen heitolla, tääkin onnistu.

Kaket..jaa-a..sitä junnaamista..

Ennen tunnaria paikalle saapui seuraavaa treeniporukkaa ja ihana bc-pentu Pop, johon Syy sitte naulitsi ajatuksensa..Tunnarissa kapulat ympyrässä, annoin rauhottelu namin, mut kyttäili vaan kapuloilla pentua ja leperteleviä ihmisiä ja heilutteli niille häntää..ei keskittyny ja toi väärän..Vitutuskäyrä lähti kovaan nousuun..No lopulta oma ja uudestaan: toi oman..

Ohjatussa meidän takaa ovesta (lähetin koiraa aivan ovelta) alko tulla lisää sakkia..no mut meni merkille ja sai pallon..Mut ei sitte voinu ottaa sitä kapulaa hiljaa. Alustavasti olin ajatellut, et joku vahtii sitä otta vierestä,(koska tästä on ollut apua), mut oma käyrä oli jo niin törkeen korkeella, et en viittyny ruveta ketää pyytää, ku kukaan ei enää edes kattonu meidän treeniä...ja junnaisin sit ainaskin kolmesti ja ei onnistunu..Koira häkkiin..pakkasin kamat ja lähin..

Kotiin on hallilta liian lyhyt matka, mutta sain kuitenkin kasattua itteni niin, et otin sitten vielä kaatosateessa kotipihassa tunnarin...ekalla taas vieras ja sitten vasta oma. Täytynee ottaa ne namit takas tai jotain..Ohjatun otin yhellä kapulalla, ekalla ei ainakaan ottanu hiljaa ja louissa kahdessa jos päästi nostossa ääntä, ni ainakin niin hiljaa, etten sateessa kuullu. Sai pallon ja minä ehkä himpun paremman mielen.

Ihan hanurista taas...joteskin vahvasti olen sitä mieltä, et ei mennä äsämmiin..Masentaa ja ahistaa ihan pirusti.