Vapaa päivä ja muutto hommia, mä luulin et meidän tavarat mahtuu kymmeneen laatikkoon, mut eii..niihin meni vasta suurin osa keittiöö..Miten yksiöön voi mahtua näin paljon tavaraa?!? Voi tsiiisus mikä homma..Ku muutto ja remppa on valmis, pien bileet! Lupaan!

No mut treeneihin hallille, haluisin jo ulos..ehkäpä sovitaan treenit jo ens viikolla pihalle.

Sylvi teki kahessa osassa kaikista (paitsi idarista, unohdin) evl:n liikkeistä jonkinlaisen version..

Seuraamisen käännöksiä..Pää pysyi paremmin kuin eilen, juoksussa ei niin hyvä..Treenailin paljon täyskäännöksiä.

Luoksetulon vauhtia kierrolla, ihan ok. Pysäytin kerran ja sen jälkeen ennakoi sitä..Sitten vaan suoria.

Ruudun merkki ei niin hyvä..pohdintaa: Ruutu ei oo Syyn mielestä niin kiva kuin ohjattu, jonka merkki selkeästi parempi..Pitäisikö ruudussa olla nyt taas jonkin aikaa pallo, et merkistä tulisi kivonpi ja tekis tarkemmin, et pääsisi ruutuun?!?

Tässä kohtaa tauko..

Metallin nosto x 2, meni hyvin..sitten hypylle ja hyvin mallikas..Tein jopa kokonaisena liikkeenä kerran.

Tunnarissa kapulat ympyrässä, vieraat vei Eija ja  vieraat kapulat kahden kapulan kasoissa..Oman vein itse. Molemmilla kerroilla haisteli hyvin ja toi oman..Jee! Ekalla kerralla hiukka puri kapulaa, mutta toisella oli jo selkeästi rauhallisempi, eikä purru.

Kaket...ihan perus settii..

Ohjattu, eka oli urpo ja laitoin sen merkki mereen ohjattuun,  tiesin jo valmiiksi, et on liian vaikea Syylle..Syy meinas merkin jälkeen hermostua, ku ei oikein tienny mihin pitäs mennä..Hölömö minä..Keräsin ylimääräset merkit pois, kävin näyttää vasenta ja merkiltä lähetys, teki kivasti ja siitä innostuneen otin myös oikean ja sekin sika hienosti. Lopuksi vielä merkki ja siitä palleroinen..

Ihana Syy, on se etevä!

Paikallaoloista istuminen tosi jees, Makuulla oli ihan nukkuvan näkönen, eikä "jaksanu nousta" ekalla käskyllä..Ajattelin ottaa tähän niitä ns. Satun paikallaolo treenejä, et alkais skarppaamaan..