Päivitykset laahaa..Syy  >Neiti Näpsä. Neiti Näpsä on siis tullut kotiin..Voi ihanuus..Se on niin söpö, yritän olla lellimättä sitä pilalle...

Neiti Näpsä on siis meillä nyt kolmatta päivää...Reipas tyyppi ja isojen koirien mielestä ällöttävä...tosin tänä aamuna Sylvi kävi hymyilemässä pennulle. Näps ei kyllä oo kamalan kiinnostunut isoista, hyvä niin...Pääsääntöisesti olemme tässä vain tutustuneet toisiimme ja opetelleet leikkimistä ja kontakstia..Lelun vaihto alkaa jo sujua. Tänään mennään tutustumaan haku metsään.

Ihana sininen oli eilen elämänsä kolmannessa ja ekassa kolmosluokan haku-kokeessa Leppävirralla. Eka oli tottis, tokana esineet ja lopuksi äijät.

Tottiksessa tuli totaali yllätys..reagoi paukkuihin, voi hitto! Syylle ei oo ammuttu sitten MH-kuvauksen...Nooh..täytynee treenailla ja katsoa mitä tapahtuu..Lohduttavaa oli kuulla, että muillakin aikuisilla koirilla on ollut jossain vaiheessa tuollaista, vaikka aikaisemmin eivät ole reagoineetkaan. Tuo harmittaa eniten. Istuminen hyvä, maahanmenossa jäi seisomaan ja seisominen sivuhypyllä. Nouto oli hieno! Ylöisessä oli ihmetelty kuinka noin pieni koira voi noutaa noin kovalla vauhdilla kapulaa. Hyppy ja a-hyvin, tosin ponnitus purinat. Makuussa nousi istumaan ammuttaessa. Plääh..Noh 87p....Niinpä niin sellasta se pk-tottis on...

Esineillä haki ekan takakulmasta hyvin ja sen jälkeen "esitti etsivää, eikä mennyt tarpeeksi kauas." Olipa pitkä viisi minuuttinen katella sitä touhua..Jälkeenpäin kuulin, että Syy oli hakenut sen esineen, joka kaikilta muilta oli jäänyt hakematta..ilmankos..Pisteitä 10p.

Ja äijät..Maasto oli meille aikasemmasta kisasta tuttu, tuuli kivasti. Etukulmat ok ja aika alussa oli yksi maalimies roskalaatikossa, kaikki ok. Ja sitten vaan kovaa menoo. Kerrankin muistin pitää suuni kiinni ja antaa koiran mennä. En huudellu turhia ja annoin tehdä isoja pistoja. Aikas nopeesti pongas kakkosmaalimiehen noin 200m. Kaikki edelleen ok ja aikaa oli kulunu seittemän minuuttia, kun oltiin palaamassa keskilinjalle. Molemmat maalimiehet oli olleet nyt alapuolella, joten eikun koiraa yläpuolen alueelle..Nooh sieltähän se sitten lopulta löyty.. Ja Veikko setä anto täydet 170p. Jee! Jee!

Lopputulemana siis 267p. II-tulos (kolmee pistettä vaille I-tulos) HK3..Ei hullumpaa, muutoinkin jäi maastoista tosi rento ja hyvä fiilis! Siitä hommasta mä kyllä nautin. Kiitoksia Vilmalle seurasta ja ikkunan pyyhintä avusta.