Maanantaina treenailin hallilla tokoa Sylvin ja Näpsän kanssa.

Aikas perussettiä oli, ja yllätys yllätys Sylvi ei tehny tunnaria taaskaan hyvin. Mihinkä ihana sininenkään karvoistaan pääsee..Lupasin Sannalle, että treenaan kaksi viikkoa vain haistelua vierailla kapuloilla, heti keskiviikon jälkeen...Täytyy katsoa, kuinka tähän kykenen.

Tiistaina kävin hallilla treenaa agilityä molemmilla koirilla. Sylvillä treenasin keppien sisäänmenoja erikulmista ja meni vaihtelevasti. Näpsä taas sai juosta aluksi suoraa viiden esteen rataa ja sitten otin jo pieniä ohjausjuttuja. Paikalle seuraksi jäänyt Heidi Häkkinen kommentoi Näpsän treeniä: " Joo-o, oon mä nopeita koiria nähnyt, mutta tää jo muuttaa koko nopea koira käsitystä!" Onnea vaan, sillä joka tuota formulaa alkaa kuskaamaan. Näpsä on selkeästi valinnut lajinsa ja se on agility. Kakkapää sikaili häkissä Sylvin treenin ajan mm. purren häkkiä, hyppien ja huutaen, en geestä.

Illalla oltiin vielä haku-porukan tottistreeneissä. Näpsä teki aikas perusetit ja meni ihan mukavasti. Sylvi taas oli ihana, teki kaiken aivan kuin sille on opetettu. Vanhankoiran kanssa on kyllä niin kiva treenata, siitä niin tietää mitä se tekee. Niin ja tunnarikin onnistui. Eka vieraat x 2 pelkkä namin syönti ja haistelu ja sitten oman haku. Hyvä Syy, on se vaan hieno eläin.

Tänään piti mennä Outin kanssa katsastaa Syyn kisakuntoa, homma ikävästi siirtyi Outin lasten sairastuessa. Taidampa siis vetästä vaan ihan perustreenin.