Haku reenit..ei kyllä ois oikeesti edes huvittanu reenata eilisen jälkeen, mutta pakkohan se oli, ku oli sovittu..ja eikun maastoon..

Oltiin samalisella alueella kuin viime viikolla...alkaa taas mastoluvat huveta, ku alkaa tuo hirven metsästys..ja hyviä näkyviä maastoja ei oikein lähellä ole.

Alue ylipitkä, ekaan etukulmaan tyhjä ja toiseen maalimies, jolta ilmasu. kaksi tyhjää ja Kakkos maalimies varmaan 100 metrissä..jotenkin ihan sika kaukana oli se piilo, kolmenen takakulmassa. Kakkonen ja kolmonen oli suoralla palkalla ja vikalle piilolle mentiin kaikki leikkii ja kehuu Sylviä.

Ennen metsään menoa kulki taas jotenkin köyryssä..ihan kuin pyllyssä ois ollu jotain..tutkin, tyhjensin anaalit..ei erikoisia löydöksiä...Ajattelin, että jos kökkii niin en reenaa.

Eka tyhjä jäi lyhyeksi, huomautin hetimiten ja autoin korjaamaan, jouduin auttaa muutamaan otteeseen, mutt lopulta upposi suoraan ja tarpeeksi syvälle.

Eka ukko hyvä ja siitä se sitten aukeni! Loput pistot ihan tautisen hienoja! Suoria ja piiiitkiää! Työskentelikin oikeaan suuntaan. Tunnustan olin itse rennompi kuin aikoihin, Sylvikin tuli keskilinjalle ilmeellä..Täh? No mutta, kerrankin sulle kelpaa joku! Vikalla kaikki hurras ja ihana sininen oli happy!

Jätän kyllä huomiset aksat väliin..ton kököily aloituksen vuoksi.

Ja Neiti Näpsä! Tänään se veti oikein piiitkiä imuja ilmaa, kun otin sen ulos autosta! Kolme tuuli hakua, alko olla jo ihan liian pimeää...ihan super! Vika oli paras, bongas hajun n. 20 metristä ja täysii hajun suuntaan, kohdalla pienet nuuskutukset ja sitte löyty. Nyt leikkikin kahdella vikalla maalimiehellä ihan kivasti..kun oli saanut mielestään tarpeeksi nakkeja. Hieno hakukoiran alku. Parkkiksella otin vielä maahanmenoja..kädestä yritän päästä eroon, mutta meinaa ketjuttaa istumisen kautta maahanmenoon...Mutta edistystä oli ainakin joka toisella.