Joo, en ole aamuihmisiä...Outin kanssa aamulla hallilla.

Seuraaminen, muutoin ihan kivaa paitsi et meinaa siirtää paikkaa eteen. Tähän täytyy keksiä jotain.

Uutta idaria..Tätä täytyykin miettiä.Matkat sivuilla on niin lyhyitä, otin seisomisen ja tämä meni ihan pyllylleen, kun tarjos istumista, maahanmenoo jne. Askeleita ei tule montaa, täytynee siis treenata jättäjä erikekseen.

Luoksetulo, suora, jaa-a ei kommentoitavaa.

Ruutu, eka merkki meni ihan plörinäksi kun väisti puhallinta. Kahdella seuraavalla sanoin piip lähdössä. Kolmas onnistui. Jotenkin seisoo taas liian kaukana merkkiä...Ruutuun meno oli kanssa ihan kummallista, mm. istu ruudussa, meni sivusta (johtuen vieressä olevista idarin merkeistä, paikka huono jne. Alustalla sitte ja sillo ok.

Ohjattu, oikea puoli. Merkin takana pallo. Merkki hyvä, Toka merkki, meinas karata kapulalle, sain takas ja otti hiljaa kapulan. Lopetin siihen ja olin tyytyväinen.

Metallihyppy, tähän hän on tullut se uusi sääntömuutos, että nouto käsky täytyy antaa koiran alkaessa ponnistaa hypylle, eli ihan sika nopeesti. Päätin siis kokeille. et jos sanois vaan pelkän nouto käskyn, kun se on kerta luvallista. Kaikki muut osaalueet hyvin, mutta ennakoi sivulle menoa, en siis ottanut sitä.

Tunnari, koska eilen sössin ja ei olla pitkään aikaan treenattu vein itse oman ja Outi vieraat. Kapulat ympyrässä ja oma klo 12. Haisteli tosi hyvin, eikä maistellu muita. Puri ihan törkeesti palautuksessa kapulaa. Tähän puututtava.

Kaket, huono minä, meni hermot, otin laudoilla. Päätös, palaan taaksepäin enkä hermostu. Plaaah..miten tää toko taas tuntuu tälläselle hampaiden kiristelylle ja pilkunviilaamiselle heti alkuunsa...

SUUNNITELMA:

- seuraamisen paikka saatava pois edeltä.

- idaria ajattelin treenata niin, että nopeita asentojen jättöjä erikeen, ei siihen viiteen metriin monta askelta ehi ottaa jos puolessävälissä, pitäs suoriittaa ja joku liike.

- merkin takana taas hetken aikaa pallo, että paikka parantuisi ja lähentyisi.

- ruudun paikan vahvistamista

-luoksetulon vauhtia

- ohjattussa vahvistettava hiljaa olemista

- metallissa sama juttu kuin ohjatussa

- tunnarikapulan kantoa erikseen ilman puremista ja oikean kapulan nostamisesta nopeampi palaute, ettei ehdi alkaa purra.

- kaket, palataan taaksepäin ja koetan olla hermostumatta...Tässä liikkeessä kai se tokon ydin on...

Siinä kai sitä on ihan tarpeeksi...Ei kamalan hyvä treenin aloitus tälle vuodelle, sanon mä...

Illalla aattelin ottaa viel jäävät, tunnarin pitoo ja kaken tekniikkaa...ja huomenna taas aamusta hallille.