Keskiviikko on kyl perinteisesti näin talvella ollut mun lepopäivä..vaan lenkkeilyä, saunaa, naapureita ja greyn anatomiaa...Mut tänään oli liian kiva keli levätä..tosin joteskin oli syntistä treenata hallissa, ku ulkona oli niin hieno ilma.  Kävin Outin ja Mariannen kaa treenaa heti töiden jälkeen.

Seuraaminen ok, meinas tuhista paikalla siirroissa..

Idarissa ei huomioitavaa, palkkasin liikkeet..

Luoksetuloa otin hypyn siivekkeen kierrolla. Eka suoria ja sitten pysähdykset kertaa kaksi, eka oli sika siisti..Sitten taas muutama suora kierto.

Ruut, ekalla merkillä pallo. Tokalla ei ja meni aikas kauas, mutta korjas ite. kehuin suullisesti...Nooh...ja ruutuun..Paikka nappiin ja siitä pallo..Tosin eka meinas mennä kuningas pallolle, joka oli jääny lojuu maahan...höh.. No sen pallosa sitte sai, Outi heitti. Ruutuun viel seisoo ja siellä maahan..kävelyt ja loppu seuruut, hyvin meni.

Tauko tähän..

Kaukot i-m kauempaa kuin aikoihin..Muutkin äytti hyvällä, tosin maahanmenossa meinaa keittää ja sitte ei keskity tekee kunnolla.

Tunnari: Vieraat neljän kapulan kasoissa ja oma yksin..nein oman. Haisteli hyvin, haisteli myös kasoja, mutta toi oman. Mahtavaa.. Toinen samaan tyyliin ja nappiin meni. Jossain kohti täytyy ottaa kapula kyl ihan eteen saakka.

Metallin nostot ok, sitten kierrolla parempaa otetta, meinas herpaantua, ku ei tykänny..ei päässy mielestään kapulasta eroon tarpeeksi nopeasti, mutta ei kuiteskaan päästäny ääntä, mahtavaa! Hyppy ja metalli niin, et vein kapula hypyn taakse ja laitoin käskyllä hakee, teki hyvin, Otin sivulle asti..

Ohjattu vasen puoli, kapulan vienti ok. merkillä pallo, se ok...Ja sitten vein merkille ja laitoin hakee vasempaa..Kaikki hyvin! Jeejee!

Illalla käytiin kattoo uutta hallia, näytti hyvälle.