harmi vaan, että aika ei meinaa riittää kolmeen lajiin...

Sylvin kanssa käytiin treenailee aksaa. Marko veti treenit ja olen enemmän kuin ilahtunut, että saatiin Marko treenailee meitä koko talven ajaksi. Ihan huippu hyviä neuvoja ajoituksesta, rytmittämisestä ja muutoinkin ohjaamisesta tuli.

Tehtiin eka lämmittely rata, jossa paljon takaa kiertoja, väilistä vetoja ja suoria. Meni aikas kivasti. Tässä kohtaa huomio rimoihin, ne siis tippuu jos en kerro sille koiralle minne mennään. Myös suoria pitäs treenata enemmän.

Päivän rata oli mukava, ei olleskaan vaikean oloinen. Tehtiin eka kierros niin, että otettiin ajat ja virheet. Voittaja sai palkinnon. Tehtiin yhtä rimaa puhdas rata ja kaikista nopein aika, ihan heittämällä! Hyvä me. Rima tuli alas, kun valssasin koiran hyppylinjalla. Toka rata meni sähläilyksi..en osaa joteskin ollenkaan keskittyä toiseen suoritukseen. Tätä pitäs treenata enemmän..Aattelinkin, jos huomenna ehtis mölli-kisoihin asiaa treenaamaan.

Keppejä, kontakstin ylösmenoja kanssa tarkemmiksi. Alastulot ihan kohtalaisia. Eteäisyyttä vois treenata namilla paremmaksi.

Oli kyllä ihan super mukavaa! Voikun ois aikaa enemmän!

Näpsä kävi treenailee kentällä, jotain pientä, teki ihan kivasti..Kentällä tottelee kivasti, eikä mee muiden luokse treenien aikana...Loppu jäähyttely lenkillä ei sitte totellu..muut oli hihnassa ja Näpsä juoksi irti..Kävi mm. ärsyttämässä russeli Mauroa leikkiin..Ihme, että Mauron pinna piti...