Aamulla hallilla, Outin, Tompan ja lasten kanssa.

Seuraaminen oli tosi jees..nyt ei ollu kuin pelkkä oikea käsi hetkittäin avustamassa. Otettiin myös juoksua ja hidasta..Tosi hyvän olosta vaihteeksi.

Idari liikemäisesti ilman palkkaa, meni hyvin.

Luoksetulossa molemmat pysähdykset löysiä. Otin erikseen seisomisen, teki paremmin ja sai pallon. Suorassa luoksetulossa lähti selkeesti juoksemaan kovaa kohti, hyvä hyvä.

Stoppia ilman merkkiä, et se steppaaminen häipys kauas pois. Hyvä oli ja eiku ruutuun. Eka merkillä oli pallo ja tokalla ei. Pysähty hyvin, eikä stepannu, sai pallon. Merkille namilla ja sieltä ruutuun. Pysähty käsksystä hienosti, mut mä olin ihan urvelo, vieläpä kaksi kertaa peräkkäin ja pysäytin liian aikasin ja paikasta tuli huono. Kolmannella kerralla maltoin oottaa ja meni oikeeseen paikkaan. Tästä pallo. (Sivuhuomautuksena: ei tulle edes ääntä, vaikka meni vähän hinkkauksen puolelle.)

Kaket: Maahan-istu ihan hakusessa, piti ottaa tosi läheltä. Istu-seiso hyvin ja taakse-seiso kyykystä. Outi vahti etten ota liikaa tai jankaa. Kiitos Outille siitä.

Metallin nostot, joku pikku ääni tuli, mut melko hyvä oli. Otin myös kokonaisena tasamaanoutona ja nekin meni ok.

Tunnari, eka kävi syömässä namit ja sitten Outi vei kaikki kapulat ympyrään oma klo 9.00 Haisteli hyvin ja toi oman. Jee! Erikseen viel yksi pito treeni ja siinä se.

Puisen kapulan nostot meni hyvin, niin uskaltauduin laittaa Sylvin merkille ja lähettää siitä. Tämäkin onnistui. Hyvä, hyvä.

Lopuksi pari merkki leikkiä ja siinä se. Varsin tyytyväinen olen tähän treeniin.