Viikonloppu, meni liikunnallisissa merkeissä. Kyllä koirat on vaan hyviä liikuttajia monellakin tapaa.

Perjantaina oltiin Sylvin kanssa agility treeneissä. Oli tosi kiva rata, mut jotenkin ekalla kierroksella tökki jo kovasti. Toisella kierroksella ohjaukset oli selvillä ja meni jo paljon, paljon paremmin.

Näpsän kanssa agilitattiin ACElla lauantaina. Itse toimin ohjaajana, kun Make on reissussa. Mentiin kontakteja two on - two off-tekniikalla. Kivasti alko jo ennakoida hommaa. Siinä sivussa tuli tehtyä pikkutottista omaa vuoroa odotellessa.

Tänään on ollutkin sitten urheilullinen päivä. Aamulla lenkkeiltiin jäällä ja mentiin sitten Outille Leenan kanssa. Sylvi oli ehkä maailman onnellisin nähdessään Leenaa pitkästä aikaa. Leena on ehdottomasti Sylvin lemppari ihminen evö!

Kotiin paluun jälkeen oli pakko lähtee takas ulkoilemaan, keli oli vaan kerrassaan niin hieno! Käytiin Näpsän kanssa potkukelkkalenkillä ja Syyn kanssa hiihtämässä. Sylvi tosin ei vetäny vaan ravasi sivussa suurimman osan matkaa. Ihan hyvä näin, sillä olen viimeksi kunnolla hiihtänyt ala-asteella. Pakko tunnustaa, että nautin hiitoreissusta. Kyllä koiran kanssa on vaan niin paljon kivempaa myöskin tuo hiihtäminen. Ja kukaan kanssaihminen ladulla ei valittanut vieressä ravaavasta ihanasta sinisestä.

On se vaan niin ihanaa asua järvenrannalla, etenkin näin talvisin.