Kaksi päivää lepoa ja tokokokeisiin Iisalmeen. Kahden vapaan aikana tosin käytiin sunnuntaina ne kivat toko treenit ja ma agilityssä..Onneksi en ilmoittanut Syytä Maaningan agikisoihin, olin ihan pihalla koko lajista pitkän tauon jälkeen.  Mutta siis kokeet, Iisalmessa ja tuomarina Erkki Shemeikka, matkaseurana Outi ja Smilla (voisiko enää parempaa seuraa ollakkaan?).

  1. paikalla makuu 10, ei mainittavaa
  2. seuraaminen 9, alku oli mielestäni huonoa ja tuomarin mielestä kokonaan liian tiivistä. Alkuihin täytyy jatkossa panostaa.
  3. istuminen 10.
  4. luoksetulo 8½, Ihan liian hidas vauhti.
  5. ruutu 10! Ihan loistava, jopa omasta mielestäkin
  6. hyppynouto 8,tajusin hetio kun olin lähettänyt koiran, et oon liian lähellä estettä...oma moka, tuomari puotti roimasti pisteitä.
  7. metalli 6, murisi ottaessa, tiputti kerran, mut ku ei muukaan auttanu ni toi perille (gggrrrr, Toivottavasti tämä helpottuu EVL:ssä, kun metalliin tulee se este mukaan.
  8. tunnari 6, Tästä ei kyllä olisi kuulunut saadan mitään, koska nosti vieraita ja pureskeli omaa, toi kuitenkin oman vaikka oli selvästi epävarma.  Kun tajusin, et saatiin pisteet tunnarista, annoin vikan liikkeen mennä ihan täysillä..Olin varma, et saadaan ykkönen jos tekee kaket, jeij! Oli päällä sellanen kunnon "perkele ja mehän saadaan se ykkönen-meininki."
  9. kaket 8, pelasin varman päälle ja annoin aika tiukat käskyt.  Sylviksi hyvin, ei liikkunut ihan kamalasti.
  10. kokonaisvaikutus 8

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, saatiin se voi1 ja päästään treenaa kaikkia evl:n liikkeitä + nuo, mitä ei viel oikeesti osata.. Pisteet siis 272 ja sijoitus 1.

Nyt on Syyllää ansaittu loma, vaikka omat sormet syyhyävätkin jo treenaamaan. Jee, jee, jee...Mahtava fiilis.  Ihana sininen koira!

Ja toki treenikamuille on eväät tarjottu, on nekin vaan niin ihania!