Käytiin majalla treenamassa Mariannen ja Lillin kanssa. Oli ihan tosi kivaa, kiitosta vaan seurasta.

Näpsä kävi eka jäljellä, jälki oli noin puolituntia vanha ja pitkä heinäisessä metsässä..Ehkä noin 70 metriä ja kurvitteli kahteenkin otteeseen, taas muuten samaan suuntaan. Alussa oli isompi keko ruokaa, että muka menis hiljemmin..No jaa..ei menny..Eka luuli menevänsä hakumetsään, mutta kun näytin maata hiffas mitä olikaan vuorossa. Jarrutin ihan koko matkan..en tiedä lisäsikö vaan vauhtia ja meni aikasn korkealla nenällä..mutta jäljesti ja välillä jopa söi niitä namejakin.

Noniin..ohjeita tuli: Seuraavalla kerralla pitää painua pitempään (korkea nenä), matkaa pidennettevä edelleen ja joku viisaampi tulee sitten kattoo sitä rynnimistä...Toivottavasti sunnuntain aikatulut natsais ja pääsisin reenaa porukassa, jolla on enempi kokemusta aiheesta.

Sylvi teki tottista ja aikas Sylvimäisesti. Maahanmenoon kokeillaan nyt taakse lentävää palloa, seisomisessa pallo oikeassa kädessä ja vasemmalla apu. Esteisiin ja kapuloihin yllätyksiä..ku muka tietää niin pirun hyvin, niin rikotaan tässäkin kaavaa. Sinänsä ihan tuttuja juttuja, mutta mitenkä sitä taas oli juututtu junnaamaan samaa vanhaa. Joskus on hyvä käydä ns. vieraissa.

Paikalla olossa ammuttiin; kaukaa, seisoin kolmessa metrissä..Ei näyttänyt yhtään jännittyneelle! Hyvä!

Näpsän tottikset kivasti, pieni metallikapula on kadonnu! Hitto! Mutta oikeestaan paremmin toimi nyt tuolla keskikoisella. Hassu koira, aloitin eilen opettaa sivulla maahanmenoa ja nyt tarjos sitä ihan koko ajan..uij jui..ihana pentu, kun tarjoaa kaikenlaista! Marianne ja Lilli sai hyvät naurut stoppitreenistä, se niin oottaa sitä lentävää palloa. Lopuksi reenasi Mariannen kanssa leikkiä, sujui hyvin!

Sylvi kävi vielä esineruudussa, eka esine nousi ennätysvauhdilla, tokassa meni tovi ja vika ja kauimmainen esine nousi kivasta. Sai kahdesta ekasta ruokaa ja vikasta patukan. Oli muutes huippu ruutu, tuuli hyvin sivusta! Hyvä ihana sininen!

Voi miten mukavat treenit..huomenna sitten ihmettelemään sakemannien suojelu äsämmiin...Ja pitää tietysti käydä Silverillä shoppailee..ainakin uusi jälkiliina, Näpsälle aikuisenkoiran hihna..ja ja ja..