No niin..mieli tekee taas ihan perusrutiineihin..vapaata tosin on vielä viikko, no mutta kerkeepähän treenata!

Eilen käytiin poikien kanssa laguunilla, ihan mahtava paikkaa...Virallinen paluu nuoruusvuosiin, kun aamulla oltiin turiskalla, illalla laguunilla ja yöllä porukoilla grillaamassa. Näpsä pääsi mukaan laguunille ja reenailtiinkin sitten siellä. Sivulletulot, puukapulan nouto, luoksetulo ja maahanmeno ovat kaikki menneet eteenpäin! Jiihaa! Noudossa jopa tarjos kapulanhakua. Ihana penne!

Tänään agilty-treeneissä Sylvillä ei menny ihan putkeen..treenissä idea oli saada koira tulee luokse suorittamalla hypyn, keinun, renkaan ja kepit..ja sitten vasta jatketaan matkaa..juu, ei onnistunu! Otin lisäksi keppejä ja puomin kontaktia..Viimeksi mainittu meni hyvin.

Näpsä treenas muiden agility treenien aikana. Vieressä oli ihmisiä ja koiria, rata meni ihan vierestä. Keskitty ihan sika hyvin minuun. Otin noutoa molemmilla, metallia palkkasin pelkistä nostoista. Hyvin on hiffannu, että kun juoksee kapulan kanssa kohti, saa pallon! Maahanmenossa käsi jo selkeästi ylempänä. Kaket (Maahan-seiso) ei niin pahaa rynnimistä namiin, malttaa oottaa. Istumista ja luoksetulo. Sivulletuloja tarjoaa kivasti, huomioiden että olen nostanut vaikeusastetta maanantaina. Lisäksi imuttelin makkaralla. Näpsän oikea ylä I1 hammas katkes, kun sen hammas jäi kiinni mun sormukseen..voi ei! Onneksi ei murtunu pahannäköisesti.  Lopuksi vielä kokeiltiin putkea, pentu oli ihan intona.

Make muuten ilmoittautui tänään acelle agilityn baby + starter kurssille. Aksa treenit (ilman esteteitä) alkavat niillä vkon 33 jälkeen..Makea jännittää, halus lähtee treenaa Sylvillä aksaa ja Näpsällä perusjuttuja ennen kurssia, että sitten osaa jotain jo kurssilla Toivottavasti innostuu oikeesti, ois kiva!

Sylvillä otin vielä tokoa, Ihan lyhyen seuruun, peruutuksia ja sivulle siirtoja. Idarissa seisomisen pysymistä..Tää nyt joteskin junnaa. Ruutua, merkit parantuneet huimasti ja ruudun paikka hyvä, osaa hakea paikkaa. Otin myös siellä maahanmenon. Meni hyvin.

Kaket, noin 12 askelta i-s ja noin 20 askelta M-S loput läheltä.

Metalli nouto ok muutoin, mutta ennakoi sivulle tulon.

Tunnarissa oman piilotus x 1, vieraat kasassa x 3 onnistui x 4

Luoksetulon ja ohjatun skippasin.

Kiva treeni, parempi mieli. Huomenna mennäänkin sitte jälellä med Näpsä ja esineille med Sylvi.

ps. Näpsä on ihan järkyttävä kiipelijä..nyt sen uusi valloitus on kävellä tv-tason päällä...Keittiön pöytä, saunanlauteet, sängyt ja sohvat on jo ihan perusettii..Varmaan tulee öön lonkat..No toivottavasti ei! Onneksi olen saanut sen kiinni itseteosta, ni ei oo päässy hyppää alas. Kaverin lapsi tuumaskin (Make meni toruu pentua), kun Näpsä seiso kuistin pöydällä ja söi muurinpohjalettuja, et ei se varmaan sitä tahallaan tehny..se oli vahinko..Niin varmaan!