Hallilla taas aamutreenissä med Outi.

Koska ihana sininen on mielestään niin älykäs, tehtiin tänään hiukka erilainen treeni.  Eka alustaa, no joo..ruutukin oli paikalla ja yritti nohevasti mennä sinne..eipä onnistunu pallon saaminen sillä tavoin.  Muutama onnistunut alusta saatiin lopulta aikaiseksi.

Merkkiä, tänään ihan ekaa kertaa tarjos itse korjaamista. Itse en ollu tarpeeksi skarppina, mut huomattavasti parempi.

Jäävät I-S-M järjestyksessä. Välikommenttina, seuraamisen lähdöt oli hyviä. Seisomisen tekee aavistuksen sivulle tästä keskusteltiin ja koska kyseessä pilkun viilaus laji, otin namilla. Parempi. Istuminen ok. Maahanmenon teki eka jotenkin oudosti(oisko eka istunu), en oikein tiedä miten, siitä uusinta ja helpotus treeniä vartaloavuilla. Namia edessä sais kytätä enemmän, sillä ottaa muhun kontaktia, et saako sen namin syödä.

Tunnari, ympyrä..meni ihan pipariksi. Ei haistellu ja toi ties kuinka monta väärää matkalle. Helpotin kävin nykii omaa. Jotenki oli tosi rauhaton tässä tänään. Tän jälkeen pito treeniä edessä ja nostoja sivulta. Nostot hallilla uutena, joten kuten odottaa saattaa, ei vielä hyvä.

Ohjattu: Kapuloiden vientiä, kaksi vinkasua, joihin puutuin, pyh... Kun oli rauhassa sai mennä merkille. Alko sooloilee, ku kapulat on kivompia ja tuntu taasen niin tietävän mitä kuuluu tehdä. Turhautu ja valitti...Vedin homman poikki ja otinkin kakejen istu-seiso-istu treenin. Ite pysyin kiitettävän rauhallisena. Hyvä minä! Myös kakeissa oli mua viisaampi ja ennakoi vaihtoja, kävelin sit koiraa ympäri jne.

Takaisin ohjatun eteen ja merkille lähetys, nyt onnistu hiljaa ja sai pallon. Otin vielä uuden ja teki samoin..Hyvä hyvä..Aika loppu ja lopetin tähän.  Kapulat jäi siis tältä päivältä noutamatta.

Täytys muistaa enemmän vielä rikkoo noita treenejä ja tapoja. Selkeesti paremmin kuunteli, ku ei mennykkään niinku se luuli. Tässä tosin voi kyllä tulla lisää ääntä, joten täytyy olla sen suhteen varovainen. 

Tämän päivän treenissä olen itseeni tyytyväinen, ei menny hermo...edistystä.