Siis täällä on lunta! Miten puissa voi olla lehdet ja maassa lunta!?! Ihanan virkistävää kuitenkin tuo valkoinen kulta, vaikka just tässä kohtaa se on ei niin kiva asia, kun autoon ei ole olemassakaan talvirenkaita.

Koska Hannan ja Ennin jälkikokeet olivat peruttu lumen vuoksi, saatiin Varkauteen järjestettyä hakutreenit. Paikalla meidän lisäksi Minna ja Myrkky, Reija ja Tofu, Hanna & Enni ja Heimo.  Treenit könönpellossa ja mukava pikku tuuli jostain suunnalta. Aluetta ei virallisesti tallattu, koska kukaan ei ollut sitä vailla, jotenkin kuulosti, että nuo suorat pistot tuntuvat taas kaikilla olevan pop.

Tarkoituksena oli ottaa Sylville treenit, joissa lähtisi etenemään suoralla pistolla ja kääntäisi oikeaan suuntaan. Laatikoita siis = maalimies 50m edessä haamuna ja siirtyy noin 20 metriä takalaidalla keskilinjan suuntaisesti. Kolme maalimiestä näin ilmaisuilla ja sitten vika haamu, jolta suora palkka..Helpot treenit siis..ja Ei tyhjiä.

Eka ei menny sinne päinkään vaan juoksi suoraan piilolle. Rullan tuomisesta kehuin ja tästä sain kanssa tovereilta pyyhkeitä, aiheesta. Toinen oli jo hiukka parempi ja kolmonen ja nelonen menikin sitten niinkuin piti. Kiva, kiva, helpot ja kivat treenit. Ja en muutes huudellu koiralle yhtään ylimääräsiä. Hyvä minä!

Sylvi ei muutes yhtään kestä tätä kylmyyttä, raukka tärisi autossa vaikka Hanna toi meille lainaan takinkin..Reppana.

Oli ihan huippua nähdä Heimon ja Ennin treenejä. Heimolla hienot ilmasut ja Enni oli ihan veljensä oloinen odottaessaan lähetyskäskyä..Hienoja sukulaisia meillä! Harmi kun ei tullut kamera mukaan.