Haku-porukan treenit Suunnistajan puistonkentällä. Mulla oli omien koirien lisäksi mukana myös Väänäsen Vänkä, ehkä maailman paras jöötti. Koko treeniporukka oli kanssani samaa mieltä. Vänkä on kyl mieletön otus ja Piiskun ehdoton suosikki poika Oken rinnalla. No mut Syyn treenit, päätin ottaa toko tokoa, koska siinä on meillä enempi työmaata.

seuruu, nyt onnistuin puuttumaan painamiseen ja parani huomattavasti. Unohdin treenata hidasta ja perusasentoja, noooh seuraavaan kertaan.

jätettävät, kivasti..istumisessa teki pienen sivuliikkeen, muissa ei mainittavaa.

ohjattu, kuumuu ihan sikana ja rupee pitää ääntä, kun liikkeenohjaaja vie kapuloita. Lisäksi merkille ei meinaa aina muistaa mennä. Molemmat suunnat meni nyt kivasti, mutta kapulaa ottaessa murahti. Laitoin Leenan pitää kapulaa ja toimi hyvin ja oli hiljaa. Mietin, uskaltasko tölkittää huutamisesta...? Ainakaan se hinkkaaminen ei tuota tulosta, päinvastoin kuumuu vain lisää.

hyppynouto metallilla, pelasin varman päälle ja otin Leenan pitää kapulaa, joiduin ottaa kahdesti, koska ekalla lähdössä äännähti vähän.

Kaket, tekniikka harjoitus, ei kommentoitavaa.

tunnari, vierassä ympyrässä paljon kapuloita, itse laitoin oman ja lo vieraat. Haisteli tosi hyvin, eikä nykinyt  vieraita ja toi oman! JESH! Tässä alko olla jo paineita, kun oma ryhmä on nähny ehkä noin sata epäonnistunutta tunnaria meiltä. Tätä jatketaan siis samaan malliin.

luoksetulo, suora ja hyvää vauhti.

eteenmeno, pallo palkkana ja hyvin meni

Näistä treeneistä jäi oikein kiva mieli. jee, jee...