Tottis reenit.

Näpsä treenas eka. (Paikalla myös Saga ja Smilla, koska olin luvannut olla lapsenvahtina, Eivät enää häiritse tekemistä.)

Eka sivulletuloja ja maahanmenoja, Molemmat ihan jees. Maahanmenossa jos ei ole kättä menee istumisen kautta.

Eteentulot varsin hyvät, otin siitä yhden sivulle tulon, varsin huono idea..tarjos sitte sitä koko ajan.

Luoksetulon pysähdystä, pallo lentää taakse..reagoi hyvin käsi merkkiin. Edelleen, tää taitaa olla sen pravuuri!

Kiertoja, editystä havaittavissa. Tässö treenissä Smilla seiso kierrettävän tolpan takana noin puolen metrin päässä, ei haitannu, hyvä.

Paikalla makaamista, ihan vaan hetki, pallo kytättävänä. Kotona olen ottanut istumista ruokakupilla. Hyvin meni oli rauhallinen..ei kyllä tajua tästä vielä mitään.

Luoksetulo, suora.

Saldona paljon verta, joka paikassa..maikkareita tais lähtee viimeisen laskun mukaan viisi! Alakulmurit, hei hei..ei tuu ikävä!

Sylvi.nooh..

Liikaa kierroksia, aivan liikaa..ääntä..mä meen kireeksi, koira menee kireeksi ja vinkuu!!! Vasta lopuksi tajusin tehdä rentia kapulan nostotreeniä..ei näin!

Otin siis kaikki voi-tottisliikkeet. Tyytyväinen olen kaikkien jäävien treeneihin, vaikka kaikki ei menny ihan putkeen, mutta reenin kannalta hyvä. Seuraaminen oli aika muikeeta, käännökset menneet paremmiksi. perusasennot ja eteentulot korjaantuneet. Eteenmenossa taas ennakointia..jatketaan siis edelleen pallon pitämistä..kyllä se maahan menee.

Ja se Ampuminen, ihan super hyvin! Nyt ei taaskaan ollu mitään. Virpi ampu ns. oikeelta paikalta, eikä ollu pinteessä olevan näköinen. Ekalla parilla olin noin 10 metrissä ja tokalla menin normi matkaan, mutten piiloon.  Superia..Jospa sitä kuitenkin vielä mentäs sinne kokeeseen tänä syksynä..hhhmm..Tosin noi noutojen ja esteiden huudot on nyt saatava kuriin..