Keskiviikon haku-treenit onnistui mallikkaasti.

Neiti Näpsä otti kolme tuuliharjoitusta ja hyvin mänt. Sai hajun kaikilla jostain 20 metristä ja lähti häntä suorana kohti maalimiestä. Vikalla vaan meinas tulla kämmi, kun ei sitten heti löytyny ja lähti hajuvanaa pitkin samaan suuntaan, mistä maalimies oli piiloon mennyt. Ei uskonu luoksetulohuutoja vaan paineli häntä ja nenä pystyssä, ilmeellä "älä häiritse, mä kyllä tidän mitä teen!" Sain lopulta pennun kiinni ja sitten edettiin oikeasta suunnasta. Havaittavissa siis jo nyt uskomaton usko omaan nenäänsä (vois siis lukea, ongelmia tiedossa).

Sylvi oli intoo täynnä kuin ilmapallo, hyvä kun kerkes näyttöliinan kiinni pistää. Rata oli noin 150 metriä pitkä ja ekassa etukulmassa umpparissa maalimies ja kakkonen ja kolmonen takana. Ekalta ilmasu ja loput suoralla palkalla. Kaikki maalimiehet oli valmiina ja tarkoitus oli treenata tyhjiltä hallintaa. Ihan super-koira! Pistot pääasiallisesti hyviä; suoraan eteen, 50 metriin ja työskentely oikeaan suuntaan. Kaksi huonoa pistoa tai tehdä..ei edennyt tarpeeksi syvälle, mutta korjasi "reilun ohjaajan opastulksella hyvin".  Tyhjilläkin jopa pysyi hallinnassa, mahtavaa. Palkkasin aina tyhjältä takaisin tulosta.

Virpi alkokin jo taas houkutella kokeisiin, mutta katsotaan vielä tuota ampumista...mihin suuntaan se menee.

Piisku the Puuma sai juoksennalla poikien kanssa tallausapuna!  Se sai myös töissä hormoonia pissanvalutteluun (sivuhuomautuksena, sen pissa oli puhdasta, jee! Urinaid toimii!) Joten tiedossa on, että hetken päästä se on puumanaisten puumanainen, kiitos hormoonin. On se kyllä ihanan vanha ja viisas. Tietää kaiken kaikesta.

Tänään sain myös kuulla ikävän uutisen. Basti veli oli lähtenyt Bean perästä sateenkaari sillalle. Osanottoni Maisalle.

Alla vielä mainos kuvaa, valitettavasti kuvan laatu huono..Koirat pääsi mainostamaan klinikan huomioliivejä! Wau, mitkä mallit!

ps. Jos tarkkaan tihrustat, saatat huomata miten ihanat pannat on nyt kaikilla koirilla käsin virkatut, pienet pinkit!