Toko-ryhmän treeneissä ei ollu tungosta, sillä samaan aikaan oli toko-palaveri..Itse luistelin hommasta lupautumalla lapsenvahdiksi, jotta muut pääsevät kokoukseen..Melko ovelaa..

Seuraamista naru kainalossa, pari otosta, jouduin huomauttaa paikasta, ku meinas alkaa edistää, muutoin ok. Osasi jo hiukka hypätä naruun.

Tunnari, eka Syy kävi syömässä namit ja sitten vietiin kapulat, vein itse oman ja liikkuri vieraat, ympyrä. Haisteli hyvin, hiukka varmisteli, mutta lähti tuomaan omaa, siitä kyykyssä namia.

Ohjattu, vasen puoli. Kapuloiden viennin ajan oli hiljaa ja sai siitä namia. Merkille mennessä oli menossa hypylle (ehkä) stoppasin ja käskin uudelleen merkille ja sinne menikin. Siitä suullista kehua ja pois. Kävin näyttää merkin, sillä pelkäsin uusimisen aiheuttavan ääntä. Hyvä, et tein näin sillä meni hyvin ja hiljaa merkille. Merkiltä sai pallon. Vein merkille ja siitä kapulalle, ääntä tuli ja eilkun uusiksi ja ite varmistamaan paikkaa, hittolainen..nooh nyt oli hiljaa.

Metallin nostoja namit näkyvissä, atrjos jopa nostoa, hyvä hyvä. Kaikki teki ilman ääntä.

Ruudun eka merkille vein pallon, se meni hyvin ja tokallekkin meni hyvin ja sai siitä pallon. Kolmannella en enää palkannu vaan lähetin ruutuun, jossa paikka ja stoppi ihan napakymppi. Tästä pallo.

Hyppynoutoa puulla, vein kapulan hypyn taakse ja lähetin hakee, teki hiljaa...Muutoin meni varsin mallikkaasti, mutta ennakoi sivulle tuloa. Täytyy muistaa palkata edestä.

Kaukot, eka istumista ja seisomista, paranee koko ajan. Ja sitten maahan ja taakse, tässä havaittavissa pientä editymistä, olen tyytyväinen..Ehkä tämä vihdoinkin alkaa sujua. Eihän siinä mennytkään kuin puoli vuotta, et tajusin aloittaa ihan oikeasti alusta tämän homman.

Luoksetulojen vauhtia. Ideana, et tajuis juosta täysii, mun seistessä sahapukkina..Tässäkin oli jo jotain tolkkua, ehkä tämä treenaaminen alkaa tuottaa tulosta.