Kuopio-Hallin kentällä. Treenasin Vietin ja Tompan kanssa yhtä aikaa.

Seuraamista eka patukka kainalossa ja sitten patukka piiloon..Pää tosi hyvin..hyvä hyvä..Jopa lyhyttä juoksuakin. Hiukka kokeili inistä palkkaa..

z-liikkeet ilman seuraamista. Teki aikas hyvin..seisomisenkin.

Luoksetulo. Lähtö vauhti on tosi paljon parempi, hytkyy liikkeenohjaajan käskystä ja kerran tais lähteekki..Ekalla pysähdykset,  osina..aika Sylvin perus..en jääny hankaa. Sitten vielä suora.

Metalli, pallo kädessä. Teki hiljaa.

Tunnarissa kapulat lähellä rivissä ja Maria vei kaikki kapulat. Laitoin ole hyvä käskyllä. Meni mukavasti kapuloille..samaan aikaan outi huuteli Tompalle, jotain hiljaa juttua ja Syy katteli sinne ja otti hiukka itteensä ja toi väärän, kun ei haistellu..Laitoin uudestaan, ei menny kapuloille. Hain kapulan itselleni ja pein bileet.. Sitten uudestaan ja nyt varmaan tuurilla kyl toi oman, mut oman kuiteskin. Toinen vielä ympyrälle ja tämä hyvin. Esittääkö se herkkistä, vai onko tää oikeesti sille niin vaikee?

Ohjattu, kaameeta säätöä..ei menny hyvin ja sitten kijuntaa..En enää muista mikä meni pieleen. Jopa merkkikin meni plörinäksi, kun tarjos merkillä maahanmenoa, paikan korjausta ja vaikka sun mitä..Plaah..