Tänään oltiin Valokuuvajien harjoituskappaleina, ne treenas kuvaamista ja me koiria. Tilanne oli outo. Mua joteski jänniiti, ku ei iljenny kiroilla ja hinkata..

Hyvä treeni koirille, olin niin kummallinen ja tehtiin niin kummallisia asioita, mm. Mentiin ensin juoksentelee treenikentälle muiden koirien kanssa, wtf? Otettiin luoksetuloja yhtäaikaa jne.

Sylvi teki kuvaajien aikana seuraamista ja seisomista.

Näpsä esitteli kierto temppuaan, seuraamista, noutoa ja maahanmenoa. Lisäksi oltiin siinä...Tää oli taas niii-in vaikeeta..Näpsä on muuten jalostanu tähän mahtavan ryömimisen.

Lopuksi otin Sylvillä vielä tunnarin ja ohjatun. Tunnarissa kävi haistelee ja syömässä x 2 ja kolmannella en voinu vastustaa (vaikka Marianne kielti) oman laittoa, oli niin hyvällä fiiliksellä. Haisteli edelleen hyvin, reagoi omaan ja toi sen, onneksi. Anteeksi Sanna. Nyt lupaan olla laittamatta sitä omaa, sovitaan viikon ajan, jooko?

Noniin ja sitten tultiin kotiin, kerrankin ajoissa klo19 ja kas, kas...Kotona oli vesivahinko, joka sitten paheni tulvaksi ennenkuin vedet saatiin poikki. Nyt vettä on sitten yhtä huonetta lukuunottamatta kaikkialla. Meidän remontti uuvahdus sai siis aivan uudenlaisen käänteen. Toivottavasti ei jouduta evakkoon, ei oo varmaan erityisen helppoo löytää mitää luukkua kolmen koiran kanssa...