Seuruuta merkki meressä, alkuun nami käteen ja eka käännösken jälkeen namit pois. Pahimmat kyttäykset tuli, jos merkit ns. merkkietäisyydellä suoraan ja tuli liike seis.

Kaket, sain kurinpalautusta..Asennetta muutettava ja hangattava, hinkattava, ja taas hinkattava..I don't like it. Maasta seisominen hyä istumisesta seisomisessa koiran vire pitää olla tosi matala, jopa joitakin onnistumisia.

Ruutu, eka merkki meni hiukka kauas, mut korjas ite viereen, hyvä Syy! Ruudussa alusta, ku viime ma mökelsin, hyvä..Hiukka stoppi käsky myöhässä.  Alusta pois ja merkiltä ruutuun, parempi kuin alustan kanssa, hieno! Oikeesti. Sitten vielä merkin oikeaa paikkaa, odotin et korjaa ite ja korjas..hyvä hyvä!

Seisominen, taas istuu..muistutin juoksu stopilla ja heti perään kevelystä, nyt oli jyvällä. Pallon heitto taakse palkaksi.

Kapulan nostoja ohjatun kapuloilla. Oli hienosti hiljaa ja uskaltaduin ottaa merkin mukaan. Kapulat noin metrin päässä merkistä ja mä kapulan vieressä. Pari kertaa jouduin keskeyttää, kun tuli mur ääni, mut on menny eteenpäin, selkeesti. Nami palkkana ja vikasta nostosta pallo.

Tunnari, noin kymmenen kapulaa viidessä metrissä, Linda vei vieraat ja ite oman. Nosteli muita, mutta toi oman.

Kaket vol2; Seisomasta istumaan "työntö" tekniikalla. Ehdotettu ottaa sivulla, en osoo..mut hyvä ehdotus kuiteskin. Bäckkiä treenatessä mulla alko palaa hihat koko touhuun tai siis kakeen, joten se siitä.

Luoksetulo, itellä hermot tosta kakesta ihan pinnassa ja kaikenlisäksi alkoi taas kytätä merkkejä. Juoksi mielestäni liian hitaasti ei palkka ja koira häkkiin...Voi minua tyhmää.

Paikalla istuminen, vieressä makaava Tomppa ja tolleri Hulda, Syy ainut joka istuu. Meni muiden käskyistä maahan. Pöh. Sitten oli menny jostain aikaa maahan ja kävin nätisti nostaa ylös. Sen jälkeen istu nätisti koko ajan. Huutelin piilosta "hyvä istu."  Palkaksi istuessa nami ja vapautuksesta naru.

Lopuksi otin Outin ja Huldan kaa yhtäaikaa ruutu leikkiä..Syytä selkeeseti häiritsee avaimia kilistelävä O ja Tomppa. En tiedä ottiko painetta T:stä O:sta vai avaimista tai kaikista näistä, mutta hyvää tekee treenata samaan aikaan Outin kanssa, eihän sitä koskaan tiedä jos Tommi tai Tommin kaltainen tyyppi olis viereisessä kehässä kokeissa. Tosin toista Tomppaa ei kyl oo!

Tomppa on muuten maailman ainut koira, jolle Syy ei sano moi, paitsi jos se on ollut meillä enemmän kuin kaksi yötä, todistettu on.

Joo, mut yhteenvetona ihan onnistuneet treenit kai..vaikka tuon kaken treenaamisen jälkeen aina on sellanen tosi paska fiilis. Johtunee varmasti siitä, että se on muitaEVL - liikkeitä niin paljon jäljessä.

Ilmanko mulla eilen oli taas niin rento fiilis, ku treenasin vaan hakua ja agia..Mutta lupaan tästä eteenpäin ottaa hiukka rennomman otteen noita kakeja ajatellen. Tai muutoin ostan veronpalautuksilla valmiit kaket!