Paluu arkeen alkanut ihan kunnon rytinällä, nuo helteet eivät vain meinaa hellittää..Piruvie! Viikonloppu vierähti mukavasti Tokon SM-kisoissa ja mikä parasta Varpsin joukkue voitti hopeaa joukkue skapassa! Aivan mahtavaa, olen niin iloinen koko joukkueen puolesta.

Maanantain agilityssä treenattiin takaa leikkausta,kontakteja ja pujottelua..Takaa leikkaukset ovat kyllä hivenen vaikeita, mutta pujottulu sujuu jo aikas kivasti vasurilta ohjattuna...Kontaktit alko sujua sitten vasta treenin lopussa, kun ylimääränen höyry oli päästelty. Mitenkähän muuten sais tuon saman draivin kaikkeen muuhunkin tekemiseen?!?

Tiistain tottis: Lyhyt seuraaminen monilla käännöskillä ja pysähtymisillä, palkka kädessä olleella narulla..Täyskäännökset vasemmalle oli tosi napakoita, hyvä me! Sitten liikkeestä seisominen, hyvä..vain pieni liike sivuun (Syyksi liike lähes mitätön).  Perusasentoja..meni ihmeen hyvin..( Näitä treenaamaan innoitti sm:ssä nähdyt hienot perusasennot, etenkin Sinan asennot .)Yli pitkä luoksetulo, ei kommentoitavaa ja lopuksi eteenmeno, pallo palkkana kentän laidalla..oikein hieno.  Kiva nopee treeni helteessä..Huomenna sitten maastoon, ajattelin ottaa ilmasuja.