Kyllä, minä olen oikeasti treenannut, vaikka blogia ei olekkaan päivitetty ihan hetkeen.  Viime viikko meni sellaisella suhinalla, et ei voi enää muistaa mitään..Päällimäisiä muistikuvina on vain ihana purjehdusreissu Hietasaloon. Ihan mahtava paikka. Alan nyt kuitenkin olla sitä mieltä, et Make saa hommata sen veneen. ;)

Tän viikon treenit:

MA:  Nyt en kyllä muista, et käytiinko Outin kanssa tokoilee, todennäköisesti käytiin..(Tää on muuten huitsin toimiva tää treenipäiväkirja, ku ei muista mittää enää torstaina. No mut agilityä oli, harjoiteltiin takaa kiertoa ja persjättöö, molemmat mulle vaikeita, kuten kaikki tekniikka harjoitukset. Vettä sato, ei näyttäny menoa haittaavan. Sylvin joululahjalistalla on taatusti ykkösenä agilityyn uusi kuski! Lisäksi huomasin, et Sylvi ei osaa/taivu kunnolla vasemmalla ja sinne kääntyminen liikkeessä on sille selkeästi vaikeampaa hypyissä jne. Aloin opettaa puun kiertoa nyt toisesta suunnasta, niin saadaan sitä vasenta kääntymistä paremmaksi.

TI: Aamulla käytiin Outin kanssa treenaa TOKOa, seuraaminen ok, idari kokonaisena ja meni ihan nappiin. Metalli hyvä. Sitten merkkiä ja ruutua kera liikeenohjaajan. Ruudussa taas kosketusalusta, ihan ok meni. Täytyy vain sitä merkki intoa vahvistaa ja pitää siellä paljon sitä palloa, ettei vauhti pääse hiipumaan. Suoraluoksetulo niin, että O piti koirasta kiinni; vauhti oli hyvä. Ohjatussa vasen puoli,  kekkas nyt sen pirun keskimmäisen Sain kuitenkin onnistuneen ja lopetin siihen.  Tunnarissa paljon kapuloita, O vei vieraat ja itse oman, ihan ok. Sit viel kake hankausta ja paikalla olot. Istuminen hyvä, vaikka katselikin kauhuissaan Tompan toimintaa..Vahvistin huutelemalla piilosta istumista ja kehuja.

Haku-porukan tottistreeneissä meidän vuorolla satoi vettä kuin Esterin hanurista. Otin seuraamista, joka oli tosi huonoa. Otti ihan hirveet innot Leenasta (Sylvin lempi-immeinen) ja piti ääntä ja paino. Annoin hiukka palautetta, hiljeni..mut painoi edelleen..Seisomisessa istui ekalla, tokan otin avuilla ja onnistui. Tasamaa nouto ok. Hyppy noudossa taas ääntä ja hipas ainakin takas tullessa..Tähän täytyy nyt puuttua, mut en viittyny sitä sateessa jäädä hankaamaan..Huono minä. Eteen meno, jalis palkkana..Loistava! Otin viel toisen eteenmenon ilman palkkaa..seuraamisosuus taas huono, kamala kiire saada lähtö lupa, meno vauhti hyvä ja maahanmeno hyvä.

KE:  Aamulla Outi tuli lasten kanssa meille ja treenattiin vähän tossa pihassa. Sylvi otti lyhyen seuraamisen, jossa taas painoi...Faak! Jättöliikkeet ja suoranluoksetulon pentutyylillä. Otin luoksetulon vielä kisa maisesti liikeenohjaajalla, mutta ilman pysäytyksiä..Vauhti hyvä, jesh! Metallissa karkas ja vieläpä kahesti! Tunnari nurmella, paljon kapuloita ja vein ite oman..Hyvä ja kunnollinen.Ruutu oli hiukka hakusessa, vaikka se oli vanhalla tutulla paikalla. Täytynee siis treenata paljon ruutuun lähetystä ja eri suunnista.  Kakejen tekniikka, jaa-a..muutama hyvä.

Sit Syy sai hierontaa ja Outi nouvo mulle jumppa ohjeita, Oli hiukka Sylvin takajalat ja niska jumissa, mut ei kuulema paha.

Illallla oli haku treenit Sopenmäessä n. 130 metrin rata. Ykkönen oli alarinteessä, hienosti meni, mm toi syöttäen näytöltä pois ja kutsuin puolivälistä luokse ja siitä suoraan toiselle puolelle tyhjälle. Jostain syystä eteni väärään suuntaan, kokeilin uudestaan ja samajuttu, höh..Otin sit toiselle puolelle tyhjän ja perkules, juoksi varmasti ihan koko alueen, eikä tullu kun kustuin. Sit toka mm ei ongelmia, taas mm toi koiraa ja kustuin linjalle, josta suora lähetys toiselle puolelle..taas juoksi aluetta ihan liikaa. Luulen että nämä tyjien juoksentelut johtuu nyt siitä, kun en oo ottanu niitä ihan hetkeen ja ollaan haettu sitä vauhtia ja iloa, niin että maalimies on aina alueelle. Toivottavasti tasottuu, no ainakin nyt lähtee ilolla myös tyhjille. Vika mm meni kanssa hyvin ja sai sieltä suoranpalkan, ei siis tarvinnu ilmasta. Ihan ok treenit, jos noita tyhjiä ei lasketa.

 

TO: Tokot Outin kanssa, itsellä hiukkasen rapsakka olo, joten ei mikään paras päivä treenata. Seuraamisen otin käskyt, paino taas..Yritin antaa palautetta aiheesta, mut en tiedä onnistuinko..hittolainen. jäävät liikeet, seisomisessa taas istu, avuilla sain onnistumaan. Istuminen ja maahameno hyvät. Ruutu, eka merkiltä pallo ja sit ilman palloo, ruutu oikeissa mitoissa; meni tosi hyvin! Otin vielä ruudun toisesta suunnasta lähetettynä (Syy valmiina merkillä) ja sekin onnistui.

Suoraluoksetulo käskyillä, hyvä.

Sit tunnarissa normaalia enemmän kapuloita ja rivissä..lähti johonki ihan muualle haistelemaan ja meni sitten vasta kapuloille, haisteli mielestäni hyvin, mutta toi reunimmaisen..höh..uudestaan mennessä pureskeli taas vieraita, mut toi sit kuiteskin oman. Otin pitämisharjoitusta, kun se pureskelu on niin mukavaa..Täytynee ottaa taas sitä häkki treenejä, et saa vahvistettua haistelua.

Ohjatussa, selkeästi vasen puoli vaikeampi..ei meinannu millään osua! (Tässäkin täytyy sitä vasentapuolta vahvistaa, kuten agilityssä) Yritti keskimmäistä, otti merkin suuhun jne. Sain kuitenkin onnistumaan pari kertaa kun itse olin ihan merkin lähellä ja kävin näyttää vasenta kapulaa. Oikeassa puolessa taas ei ollut mitään ongelmaa!

Kaket oli taas ihan hanurista, täytynee nyt päättää itse miten haluan Sylvin tekevän ne ja sit alkaa treenata niitä sen mukaisesti.

Otettiin lopuksi vielä paikalla istumista, jossa Sylvi meni kahdesti maahan..Päätin, et käyn nostaa sen sieltä ns.vapautus tyylillä pois, koska paineistuu jos käyn nostaa sen istumaan. Ei mitkään parhaat treenit, mut ruutu ja oikeanpuoleinen ohjattu antaa toivoa, et kyllä kai se taas tästä.